x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

21 Iun 2005   •   00:00
Suete

Nu-i iese din prima cititul de pe biletele / Festivalul "Dan Spataru", la Medgidia / Dan Negru isi ia televizor

Nu-i iese din prima cititul de pe biletele

Cristina Rus a luat si ea calea televiziunii. Multa lume s-a incumetat s-o numeasca deja "prezentatoare tv", desi fosta Blondy nu face mai mult decat sa citeasca numele castigatorilor de premii, in cadrul emisiunii "Eurotombola", difuzata duminica seara la Prima TV. Se pare insa ca blondinei ii vine mai usor sa cante decat sa vorbeasca. Fiindca bietele nume de pe bilete abia ii ies din gura. Cum da de un nume mai greu de pronuntat, Cristinica incepe sa se balbaie. Ba mai si rade daca nu-i iese din prima. Ca sa nu mai zicem ca la doua-trei bilete urmeaza cate-un "aaa", ca la scoala, atunci cand elevul nu stie lectia. Deh, e mai greu sa n-ai prompter decat sa dai din gura cand canta CD-ul! Hai, ca or mai fi si oameni cu scris de doctor, ale caror "hieroglife" nu le inteleg decat farmacistii, dar si Cristina are mari probleme cu cititul la prima vedere. (Catalina Iancu)

Festivalul "Dan Spataru", la Medgidia

Dupa Mihela Runceanu, un alt interpret care va ramane pentru totdeauna in sufletele romanilor va avea un festival care sa-i poarte numele. Dumitru Lupu si Cornel Constantiniu s-au gandit sa organizeze concursul "Dan Spataru". Recent, compozitorul si respectiv interpretul i-au prezentat planurile lor primarului din Medgidia, Dumitru Moinescu. Acesta a fost foarte incantat de idee si a promis sa sprijine evenimentul. Mai ales ca Dan Spataru a fost ales, in urma cu patru ani, cetatean de onoare al localitatii amintite, Medgidia fiind orasul sau natal. Asadar, in octombrie, in cadrul "Zilelor Medgidiei", se va desfasura si festivalul Dan Spataru, care se doreste a fi o rampa de lansare pentru tinerii cantareti. Concurentii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 15 si 30 de ani, iar marele premiu va fi trofeul "Dan Spataru". Si tot in toamna, Electrecord va scoate un CD cu ultimele piese ale indragitului solist, iar textiereul Dan Mihaescu va scrie o carte despre viata lui Dan Spataru. (Catalina Iancu)

Dan Negru isi ia televizor

Vedeta Dan Negru se pregateste de concediu. Nu in Romania, ci in China, de unde vrea sa-si cumpere si un televizor cu plasma: "In Mall-urile din China, preturile sunt foarte mici in comparatie cu ce gasim noi aici, in Romania. De exemplu, un televizor cu plasma, pe care vreau de mult sa-l cumpar, costa doar 300 de euro, cu 700 de euro mai putin decat in Bucuresti. Si mai am o ambitie: sa vizitez Marele Zid Chinezesc. Excursia ma costa in jur 4.600 de euro, caci o voi lua si pe iubita mea". (Simona Ecovoiu)

Nick de la N&D viziteaza piramidele

Dupa cateva luni de tacere, timp in care a lucrat in studio pentru realizarea albumului Explosion, Nick, component al trupei N&D, promite o revenire spectaculoasa. "In toata aceasta perioada n-am iesit din studio decat pentru a cumpara tigari. Dar acum, gata! Am terminat albumul si o sa auziti din nou de baiatul cel rau", ne-a promis razand Nick. De asemenea, cantaretul a declarat ca spera sa aiba macar o saptamana libera pentru a pleca cateva zile din tara. "As vrea sa merg undeva foarte departe de Romania, intr-o tara precum Egiptul, unde sa vizitez piramidele faraonilor si sa nu mai aud de muzica", a incheiat jumatatea masculina a formatiei N&D. (Adrian Vaduva)

Mitoseru, refuzat de femei

Actorul Mihai Mitoseru are probleme de ordin sentimental. Mai exact, nu mai reuseste sa gaseasca o iubita pe masura pretentiilor sale. Care, de altfel, nu sunt deloc mari: "Toate femeile vor sa le duci la restaurant sau sa le inviti, din prima seara, acasa. Eu sunt mai romantic, fac invitatii in parc, la o plimbare. Culmea, mi se rade in nas ca vremurile in care trebuia sa faci pe gentlemanul au trecut". (Simona Ecovoiu)

PICANT

Baietii Simplu, Smiley, Omu Negru, Francezu, Taz, Piticu si C.R.B.L. si-au postat pe site o oferta promotionala pentru balurile de boboci. Ce bine le merg cantarile...!

Mihai Traistariu s-a abonat la premiile internationale. De curand, el s-a intors din Bulgaria cu un nou trofeu, reusind sa-i inlature pe cei 38 de concurenti. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden dan