x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Teheran - Jerry este evreu

Teheran - Jerry este evreu

de Adriana V. Paduraru    |    01 Mar 2006   •   00:00
Teheran - Jerry este evreu

Lume, lume...

Moda, salata si baschet

Modelul din imagine prezinta in cadrul Saptamanii Modei de la Paris o creatie a designerului german Bernhard Willhelm, din colectia prÃşt-Ã -porter pentru sezonul toamna-iarna 2006-2007.

Whisky de 92 de grade

Un producator scotian va distila 12 butoaie de whisky la 92 de grade, dupa o reteta care dateaza din secolul al XVII-lea. Cele mai multe sortimente de bauturi de acest tip au intre 40 si 50 de grade. Produsul va fi distilat de patru ori in loc de numai doua, in mod obisnuit. El va fi scos la vanzare abia peste 10 ani.

Teheran - Jerry este evreu

Iranul acuza evreii de propagarea iudaismului prin intermediul... desenelor animate cu Tom si Jerry, informeaza MigNews, citat de Rompres. Hasan Bolkhari, membru in Consiliul pentru Cinematografie de la Teheran si consilier al ministrului Invatamantului, a declarat la postul national de televiziune ca soricelul Jerry ar fi evreu. Oficialul iranian spune ca creatorii filmului sunt "evrei de la Hollywood care au facut filmul exclusiv in scopul de a schimba atitudinea fata de rozatoarele marsave si murdare, intrucat nazistii deseori ii reprezentau pe evrei in chip de soareci". In opinia demnitarului iranian, evreii se comporta cu celelalte popoare la fel ca Jerry, care profita de istetimea sa pentru a-i da bobarnace motanului prostanac. Bolkhari spune ca filmul a spalat creierul copiilor occidentali, care, in loc sa urasca rozatoarele murdare, le-au indragit.

Londra - Placuta "aviara" pe eBay

O placuta de inmatriculare pentru autovehicule, care face aluzie la gripa aviara, a fost pusa in vanzare pe eBay, pentru suma de 9.000 de lire sterline, relateaza The Sun. Placuta are numarul HN51 FLU, similar cu numele dat virusului gripei aviare, H5N1. "Cu toate ca nu este H5N1, e totusi cel mai apropiat numar pe care il poti obtine legal", a declarat vanzatorul din Cardiff.
×
Subiecte în articol: antimonden