x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden The Sun a publicat cel mai mare ziar

The Sun a publicat cel mai mare ziar

de Adriana V. Paduraru    |    12 Noi 2005   •   00:00
The Sun a publicat cel mai mare ziar

Tabloidul britanic The Sun a afirmat joi ca merita sa intre in Cartea Recordurilor Guinness pentru publicarea celui mai mare ziar din lume, care masoara 3 metri pe 2,40 si a fost tiparit intr-un singur exemplar. .

Cobra construita din conserve

"Canstruction" este numele celei de-a 13-a editii a concursului NYC Design and Build ce se desfasoara la New York. Arhitectii s-au intrecut sa realizeze din cutii de conserve cea mai spectaculoasa structura.

Dinte de Napoleon

Dintele lui Napoleon, scos la licitatie in sud-vestul Angliei, a fost achizitionat cu 13.000 de lire sterline (aproximativ 22.500 de dolari) de catre un colectionar englez care a dorit sa ramana anonim. La aceeasi licitatie, o cutie pentru trabucuri ce i-a apartinut lui Winston Churchill a fost vanduta pentru 8.700 de lire sterline.

"Batranete" - Baby Spice se imbraca

Emma Bunton, alias Baby Spice, a declarat ca este prea batrana pentru a mai purta fuste mini. In plus, fosta membra a trupei Spice Girls nu mai vrea ca paparazzi sa-i mai prezinte prin ziarele de scandal celulita. "Nu ma voi mai imbraca niciodata in fuste scurte. Nu ma mai simt confortabil in ele. De-acum in colo voi purta numai jeansi", a declarat cantareata, citata de cotidianul The Sun.

Ungaria - Masina ridicata cu tot cu copil

Politia ungara a ordonat ridicarea unei masini aflate intr-o zona in care parcarea era interzisa, fara sa observe ca o fetita in varsta de 5 ani se afla in vehiculul respectiv, relateaza MTI. Mama micutei a povestit ca sotul sau intrase intr-o farmacie din centrul orasului Szeged si lasase copilul in masina. Cand a revenit, barbatul a crezut ca masina fusese furata, pentru ca in jur nu era nici un indicator care sa arate ca masinile parcate in zona respectiva vor fi ridicate. Agentii de circulatie luasera legatura cu societatea de tractare, care luase masina fara sa vada fetita aflata inauntru. Barbatul a primit o amenda de 10.000 de forinti pentru ca parcase intr-o zona interzisa, dar in cele din urma banii i-au fost returnati, drept compensatie pentru ca micuta nu fusese observata.

Cartea Recordurilor - The Sun a publicat cel mai mare ziar

Tabloidul britanic The Sun a afirmat joi ca merita sa intre in Cartea Recordurilor Guinness pentru publicarea celui mai mare ziar din lume, care masoara 3 metri pe 2,40 si a fost tiparit intr-un singur exemplar, relateaza AFP. Editia de luni a ziarului britanic, care numara 60 de pagini si cantareste 110 kilograme, a fost tiparit intr-o imprimerie speciala, in Derbyshire. The Sun, de departe cel mai citit dintre ziarele britanice, vrea sa fie mentionat astfel in editia din 2007 a faimoasei carti a recordurilor.

Ventilatie - In costum de baie la scoala

Conducerea unei scoli din Germania le-a permis elevilor sa se dezbrace in costume de baie dupa ce sistemul de ventilatie al institutiei s-a stricat, iar caldura in clase era insuportabila. Cu toate ferestrele deschise, temperatura depasea in incaperi 30 de grade Celsius, asa ca, pana la repararea sistemului, elevii vor veni la scoala ca la plaja.

Petreceri - Russell Crowe este de inchiriat

Fanii bogati ai actorului Russell Crowe il pot angaja pe acesta sa cante alaturi de formatia sa 30 Odd Foot Of Grunts la petrecerea de Craciun, in schimbul sumei "modeste" de 900.000 de dolari. Actorul si formatia sa au anuntat ca vor calatori oriunde in lume de acest Craciun, daca le vor fi satisfacute pretentiile materiale. De asemenea, fanii care doresc sa-l angajeze pe actor trebuie sa-i asigure acestuia si formatiei transportul si cazarea, evident intr-un hotel de cinci stele.
×
Subiecte în articol: antimonden the sun