x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Toalete cu senzor pentru prostata

Toalete cu senzor pentru prostata

de Adriana V. Paduraru    |    Miruna Mihalcea    |    07 Sep 2005   •   00:00

Guvernul elvetian a instalat toalete publice cu sensor pentru detectarea problemelor la prostata. Potrivit cotidianului The Sun, daca jetul urinar nu este suficient de puternic, o voce ii recomanda "clientului" sa mearga la un control de specialitate.

Jackson vrea sa fie macho


Michael Jackson isi schimba look-ul. Pentru moment sta departe de ochii presei si-si "reface" muschii la sala de forta. Dupa ce a scapat de acuzatii privind abuzul sexual asupra minorilor, Jackson a decis sa renunte la machiajul strident care dadea de banuit si sa adopte un stil... mai "macho".


Muzica in "faguri"


La Targul de Produse Electronice (Consumer Electronics Fair) din Berlin, peste 1.190 de firme din 40 de tari si-au expus ultimele modele in domeniu. Oamenii au de-acum o noua modalitate de relaxare, intrucat compania Sony a realizat walkman-ul fagure.

Record - August, luna betivilor polonezi


Desi luna august ar trebui sa reprezinte, in Polonia, luna abstinentei, statisticile arata ca, in aceasta luna, au fost inregistrati mai multi soferi, biciclisti si chiar pietoni beti. Recordul la consumul de alcool, chiar in luna in care Biserica lanseaza un apel de abstinenta, a fost confirmat de statisticile adaposturilor pentru betivi si de cele ale Politiei. Oficialii ofera un exemplu relevant in sprijinul afirmatiilor lor: doar in luna iulie au fost inregistrate 600 de persoane, zilnic, aflate sub influenta alcoolului.

Diagnostic - Toalete cu senzor pentru prostata


Guvernul elvetian a instalat toalete publice cu senzor pentru detectarea problemelor la prostata. Potrivit cotidianului The Sun, daca jetul urinar este puternic, se ating anumiti senzori care declanseaza o melodie. Daca nu, atunci o voce inregistrata ii recomanda "clientului" sa mearga la un control de specialitate. Pana acum, in Tara Cantoanelor au fost instalate peste 350 de astfel de toalete.

Negociere - O viata de om pentru una de caine


Un malaiezian in varsta de 40 ani, se pare, instabil psihic, ameninta ca se arunca de pe un pod ce traverseaza autostrada din Kuala Lumpur. Nimic nu l-a putut determina pe barbat sa renunte la intentiile sinucigase in afara de gandul la cainele ramas in masina si care urma sa moara sufocat. Desi pompierii au incercat sa-i distraga atentia, amintindu-i despre nevasta si copiii care aveau sa ramana pe drumuri, acesta nu a schitat nici un gest de renuntare. In disperare de cauza, pompierii au apelat la o ultima solutie: dragostea barbatului pentru cainele sau. In sfarsit, barbatul a reactionat pozitiv si a fost dispus sa-si negocieze, practic, propria viata, in schimbul salvarii cainelui.

Curiozitate - Motanul "Roz Barbie"


Pare-se ca nu doar lupu’-si schimba parul… ci si pisicile! Un cuplu londonez, proprietar a sase pisici, nu si-a recunoscut motanul dupa ce acesta disparuse de-acasa o zi intreaga. Brumas, botezat asa dupa primul urs polar nascut la Gradina Zoologica din Londra, un motan de 9 ani cu blana alba, a revenit de pe coclauri complet roz. "Roz Barbie", dupa spusele stapanilor. Philip si Joan Worth, proprietarii, au facut vizite nenumarate la veterinar, insa nici acesta nu le-a putut oferi vreo explicatie, in afara asigurarii ca nu e vorba de vopsea sau de vreo substanta toxica. Momentan, stapanii au renuntat la "investigatii", intrucat motanul roz se simte bine.

Urmarire - Un piton albinos, in Insulele Baleare


Un piton albinos, lung de trei metri si cantarind 13 kilograme, a fost gasit intr-un pin dintr-o localitate situata in Insulele Baleare, informeaza AFP. Un trecator a observat reptila si a anuntat autoritatile, care au trimis un specialist pentru a o recupera din copac. Provenienta pitonului si identitatea proprietarului sau raman inca un mister. Departamentul pentru Mediu din Baleare a informat ca abandonarea animalelor exotice in natura duce la declansarea urmaririi penale.

Karaoke - Englezul patriot ataca bulgarii fara voce


Kevin Tester, un englez aflat in vizita la bulgari, s-a trezit deodata patriot fervent. Intr-un bar de la malul Marii Negre, in statiunea Sunny Beach de pe litoralul bulgar, unde se facea karaoke, englezul patriot a atacat brusc doi dintre "prestatorii" la microfon. Dupa ce i-a batut bine pe cei doi tineri bulgari, britanicul rasat si-a manifestat furia si fata de public si, in cele din urma, si fata de mobilierul din dotare. Dupa ce fortele de ordine au intervenit, englezul si-a motivat gestul prin faptul ca s-a simtit pur si simplu ultragiat de engleza proasta a celor doua persoane de pe scena, precum si de lipsa lor de ureche muzicala. Tester a fost retinut pentru 24 de ore si va plati amenda pentru stricaciuni si agresiune fizica.

×
Subiecte în articol: antimonden