x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Trasniti - Copil botezat "Google"

Trasniti - Copil botezat "Google"

de Miruna Mihalcea    |    24 Oct 2005   •   00:00
Trasniti - Copil botezat "Google"

Un libanez si-a numit primul nascut "Google". Pasionat al motoarelor de cautare pe Internet, parintele a decis ca urmatorul copil se va numi "Yahoo".

Nunta de aluminiu

Welder Stephen Roy oficiaza taierea tortului nuptial alaturi de sotia sa, Tammy. Ineditul consta in faptul ca tortul e "confectionat" in intregime din aluminiu, iar ceremonia se desfasoara la Yarde Metals, companie ce se ocupa cu fabricarea produselor din metal.

Ma cheama Google

Un nou-nascut din Suedia a fost botezat "Google". Micutul e fiul unui libanez, Walid Kai, care si-a dat doctoratul in Marketingul motoarelor de cautare pe Internet. Dupa ce i-a anuntat pe cei de la Google.com de isprava lui, tatal vrea sa-si boteze urmatorul copil "Yahoo".

Vanzari - Muzica lui Clinton

Dupa succesul repurtat de compilatia cu melodiile sale preferate, lansata recent pe piata, Bill Clinton se gandeste sa lanseze un al doilea disc. Prima compilatie, "The Bill Clinton Collection: Selections from the Clinton Music Room", s-a vandut pana acum in peste 1.000 de copii. "My Funny Valentine", "My One And Only Love" si "I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free" sunt melodii care-i dau fiori fostului presedinte american.

Concurenta - Oua clocite de studenti

Trei studenti germani si-au propus sa cloceasca un ou mai rapid decat o gaina. Actiunea se va desfasura intr-o emisiune televizata. Cei trei, cu varste pana in 26 de ani, vor "cloci" respectivul ou 24 de ore din 24, in ture de cate opt ore. Ei au la dispozitie trei saptamani pentru a demonstra gainii care a clocit cu succes peste 270 de oua ca ar face bine sa-si caute alta meserie.

Mexic - Maica Tereza dirijeaza circulatia

Ossama bin Laden, Maica Tereza, Saddam Hussein, Hitler si George Bush au, cu totii, grija de cetatenii din capitala mexicana, Ciudad de Mexico. Autoritatile au "imprumutat" figurile celebre ale celor amintiti si i-au postat pe strazi, pe afise enorme, transmitand mesaje moralizatoare participantilor la trafic. Asa ca cine circula pe strazile din Ciudad de Mexico o va-ntalni cu siguranta pe Maica Tereza, care-i va spune sa "nu mai plateasca spaga diavolului", in timp ce figura manioasa a lui Saddam le porunceste soferilor sa nu mai parcheze pe doua randuri.

Studiu - Tinerii pensionari mor mai repede

Cercetatorii britanici au ajuns la concluzia ca o pensionare precoce nu garanteaza o viata mai lunga sau mai tihnita. Dupa ce au analizat cazurile a 3.500 de salariati ai uzinei grupului petrolier Shell Oil, din statul american Texas, care s-au pensionat la varsta de 55, 60, respectiv 65 de ani, ei au constatat ca numarul deceselor a fost de aproape doua ori mai mare in cursul primilor 10 ani de dupa pensionare pentru salariatii care s-au retras din viata activa la 55 de ani decat pentru cei care au muncit mai multa vreme.

SUA - Castig fabulos la loterie

Un american a castigat la loto fabuloasa suma de 340 de milioane de dolari. Castigul e cel de-al doilea ca marime din istoria SUA. In 2000, premiul de 363 de milioane de dolari a fost impartit de doi norocosi. Organizatorii Loteriei Powerball, cea care va acorda premiul, au decis sa nu dezvaluie numele castigatorului, rezumandu-se sa precizeze doar ca acesta locuieste in statul Oregon. Dupa plata taxelor, marele norocos va ramane cu doar 164,4 milioane de dolari.

Concluzie - Arta reduce riscul constipatiei

Britt-Maj Wikstrom, o cercetatoare suedeza, sustine ca un remediu excelent impotriva constipatiei si a hipertensiunii ar fi contemplarea operelor de arta. Pentru a obtine acest rezultat, ea a reunit 20 de femei de circa 80 de ani pentru conversatii referitoare la diverse opere de arta. "Au devenit mai creative, presiunea arteriala a mers in directia cea buna si au inceput sa foloseasca mai putine laxative", a explicat Wikstrom. Cercetatoarea studiaza impactul artei asupra omului din anii ’80. Ea a analizat in special influenta prezentei picturilor la birou asupra angajatilor.
×
Subiecte în articol: antimonden