x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetă de cinema, găsită moartă în casa sa din Nashville

Vedetă de cinema, găsită moartă în casa sa din Nashville

22 Iul 2022   •   11:59
Vedetă de cinema, găsită moartă în casa sa din Nashville

Actrița care a interpretat-o pe Big Mama Thornton în filmul din acest an despre Elvis Presley a fost găsită moartă într-un dormitor din locuința sa, potrivit Sky News.

Cântăreața și actrița Shonka Dukureh, care a jucat rolul cântăreței de blues Big Mama Thornton în filmul Elvis, a fost găsită moartă în locuința sa din Nashville, Tennessee.

Femeia în vârstă de 44 de ani a fost găsită fără suflare de către unul dintre cei doi copii mici ai săi cu care locuia într-un apartament, a anunțat Departamentul de Poliție Metropolitană din Nashville într-un comunicat.

Nu există suspiciuni de crimă și urmează să se efectueze o autopsie pentru a se stabili cauza morții, a adăugat poliția.

Primarul orașului Nashville, John Cooper, a transmis pe Twitter condoleanțe familiei lui Dukureh, precizând că aceasta absolvise Universitatea Fisk din orașul pe care îl numea acasă de mulți ani.

Dukureh a jucat alături de Austin Butler în rolul lui Elvis Presley și Tom Hanks în rolul colonelului Tom Parker în filmul din 2022.

(sursa: Mediafax)

×