x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele au luat Directia Ploiesti

Vedetele au luat Directia Ploiesti

de Catalina Iancu    |    03 Sep 2005   •   00:00
Vedetele au luat Directia Ploiesti

VIP-urile au lasat pentru o seara Capitala si au luat drumul Ploiestiului. Acolo unde s-a deschis un show-room auto. Dupa ce au admirat masinile luxoase, participantii s-au dezlantuit la recitalurile sustinute de Sistem, Directia 5, Class si DJ Project.

Daca v-ati imaginat ca numai evenimentele organizate in Bucuresti pot aduna multa lume, iata ca Ploiestiul a demontat aceasta regula. La marginea orasului s-a inaugurat oficial un show-room auto Cardinal Motors, iar la fata locului au fost prezente peste 1.200 de persoane, care au facut sala sa devina neincapatoare.

LANSARE CU REPETITIE. Singura neconcordanta a fost diferenta de patru ore dintre prima parte a lansarii, care s-a lasat cu sfintirea sediului de catre un sobor de preoti, si petrecerea de seara. Manifestarea s-a dorit a fi una in stil occidental: cu personalitati, cu fete frumoase, postate langa masini si aranjamente florale din care n-au lipsit trandafirii portocalii. Una dintre gazde a fost Andra Teodorescu, vedeta care stie nu numai sa se dezbrace si sa pozeze, ci si sa organizeze un eveniment ca la carte. In pauza, Andra si fetele ei de la Flash Models au stat la vestiare.

In timp ce invitatii de la Bucuresti au facut turul Ploiestiului si au vizitat Muzeul Ceasurilor, manechinele au depanat amintiri de la diverse prezentari de moda. Sefa a avut grija ca fiecare sa-si stranga hainutele, sa-si odihneasca picioarele, sa nu stea prea mult pe tocuri si sa nu... manance prea mult.

Au fost expuse trei masini, plus una decapotabila, care a devenit pe loc atractia celor mici. Toti copiii s-au inghesuit in Volkswagen-ul de culoare rosie. Organizatorii i-au lasat sa-si faca de cap, inclusiv sa se urce cu picioarele pe canapele si sa dea cu limba pe tapiteria nou-nouta.

SEARA INCENDIARA. Punctul de maxim interes s-a consumat la ceas de seara, cand amatorii de muzica buna si automobile scumpe au venit cu mic, cu mare, sa admire modelele expuse si sa urmareasca recitalurile sustinute de Sistem, Directia 5, DJ Project si Class. Locul s-a transformat intr-un adevarat periplu al VIP-urilor, venite special sa-si aleaga noile tipuri de autoturisme.

Printre primii sositi s-a numarat fotbalistul Vlad Munteanu, care a petrecut intreaga seara in compania prietenei sale, Andreea. La scurt timp si-a facut aparitia si Cornel Dinu. Tot in cautarea unei masinute a fost si prezentatoarea rubricii meteo de la TVR, Malvina Popa, care de altfel, a si pus ochii pe un superb Beettle. Florin Ionescu, insotit de viitoarea sa sotie, Sanda Curca (fost model si ea) acum usor insarcinata, s-au tinut tot timpul de mana. Impresarul fetelor de la ASIA s-a conversat cu baietii de la Directia 5, iar iubita sa a discutat cu Andra Teodorescu, fiindca nu s-au mai vazut de multa vreme.

LIVE DE MARE CLASS(A) A LA CERNEA
Mihaela Cernea a fost intr-o forma de zile mari si arata de parca nici n-ar fi mamica. Zambareata solista a deschis seria concertelor impreuna cu Anca Badiu si colegii lor de la Class (foto), iar Anca si-a etalat ultimul model de blugi care se poarta - cu multe fermoare si curele. Interesant a fost faptul ca Marian Ionescu aplauda in culise, iar colegii lui de trupa de la Directia 5 au dansat pe ritmurile "Mocioritei". Ciudat lucru, n-a venit Irinel Columbeanu sa-si mai achizitioneze un "aspirator de femei". Petrecerea s-a intins pana dupa miezul noptii si s-a incheiat cu un foc de artificii. La note bune am bifat organizarea, iar ca amanunt picant am remarcat ca gazda responsabila cu discursul si-a invatat speach-ul pe de rost si l-a repetat si in partea a doua a manifestarii. Cu tot cu glume.
×
Subiecte în articol: antimonden