x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIP frumos, cu par sanatos

VIP frumos, cu par sanatos

de Catalina Iancu    |    12 Sep 2005   •   00:00
VIP frumos, cu par sanatos

Vedetele se folosesc de anumite firme pentru a-si face reclama, iar firmele se folosesc de imaginea personalitatilor pentru a-si vinde produsele.

O cunoscuta firma care-si face reclama la sampoane a avut, de curand, o actiune, intitulata "Toate panzele sus". Oare organizatorii s-au gandit ca si cele mai multe dintre vedete isi pun poalele-n cap?

VIP-uri, inghetata, baloane, voal, matase si 1 kilogram de frunze de menta la o recenta mondenitate. Pana aici nimic deosebit. Vedetele se folosesc de anumite firme pentru a-si face reclama, iar firmele se folosesc de imaginea personalitatilor pentru a-si vinde produsele. Reciproc avantajos. Partea ciudata este ca firma cu pricina (careia n-o sa-i dam numele) a lansat un concurs special dedicat jurnalistilor. Castigatorul marelui premiu va pleca trei zile la Festivalul Modei de la Milano. In concurs vor intra ziaristii care vor publica cel putin doua articole avand ca tema frumusetea parului sanatos, matasos si fara matreata. Acum, n-am inteles un lucru: daca tre’ sa specificam sau nu numele societatii. Caci daca da, cam miroase a publicitate mascata. Daca nu, rezulta ca putem aminti si concurenta. De exemplu, am putea spune ca Andreea Raicu poate trece de bodyguarzi fiindca s-a spalat pe cap cu... Andreea Marin are parul mai frumos decat al mamei sale adoptive fiindca se vopseste cu... Mihaela Radulescu nu mai are volum decat la par, fiindca foloseste..., iar Claudia Schiffer nu mai are parul fragil ca un pai deoarece a descoperit... Ca sa nu va mai spun ca Nicolae Guta se spala pe cap numai cu petrol! La acelasi eveniment, Cristina Haios si Anca Badiu au castigat titlul "Popeye Marinarul" pentru cel mai trainic nod marinaresc. Bine ca nu l-au invitat si pe Traian Basescu sa ne dezvaluie secretul parului sanatos! E drept ca mi-am luat adio de la excursie, dar nu vreau sa frec mentholul produsului la care fac referire. Ar fi bine ca organizatorii sa se spele pe cap cu astfel de invitatii si sa gaseasca alt mod de a-si plati reclama.

×
Subiecte în articol: antimonden