x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Moș Nicolae vine cu o porție zdravănă de râs, dar și cu niște nuielușe la ”Poftiți la muncă”

Moș Nicolae vine cu o porție zdravănă de râs, dar și cu niște nuielușe la ”Poftiți la muncă”

04 Dec 2016   •   10:54
Moș Nicolae vine cu o porție zdravănă de râs, dar și cu niște nuielușe la ”Poftiți la muncă”

În ediția specială a emisiunii ”Poftiți la muncă”, care va fi difuzată la Antena 1 luni 5 și marți 6 decembrie, de la ora 20:30, Moș Nicolae e foarte darnic. Mai ales în nuielușe.

De această dată, vedetele care muncesc pentru un caz social sunt Nicolai Tand, Diana Munteanu, Lavinia Pârva și Romică Țociu. Totuși frumusețea locului îi face pe aceștia să uite din când în când de sarcinile grele și să se bucure de faptul că se află la Colibița, județul Bistrița Năsăud, un loc cu adevărat special, renumit pentru cel mai pur aer din țară și pentru peisajul de poveste. Însă Nea Mărin are grijă să le aducă aminte de ce au venit și cu siguranță în zilele petrecute acolo vedetele au făcut suficientă mișcare în diverse probe. Cum ar fi cea de  alergat peste dealuri atunci când fugeau de amfitrionul emisiunii.

Unul dintre campioni a fost chiar Liviu Vârciu, despre care Nea Mărin spune că nu a scăpat nepedepsit. ”Și aici la Colibița Liviu își ia bătaie grupa mare, l-am fugărit ceva pe acolo. Ce să facem, dacă nu își făcea treaba...”, spune Nea Mărin, recunoscând totuși că a văzut un progres la fiul său adoptiv.

Fetele s-au descurcat de minune și s-au și împrietenit, astfel că Diana și Lavinia au și muncit cot la cot, dar s-au și distrat. Peripețiile nu le-au ocolit, Lavinia a tras o căzătură zdravănă cărând rumeguș și în plus a fost și pedepsită de Nea Mărin.

Toți au declarat la unison că Romică Țociu le-a făcut munca de două ori mai ușoară cu glumele lui și că nu au râs așa în viața lor, mai ales la mulsul oilor, iar Nicolai a fost numit cel mai muncitor și cel mai descurcăreț concurent. Ce alte aventuri au avut vedetele, cum s-au împrietenit cu animalele și cine a ieșit câștigător, telespectatorii vor afla urmărind această ediție ”Poftiți la muncă”, din 5 și 6 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: poftiti la munca Liviu Vârciu