x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Paula Chirilă știe să scoată flăcări pe gură, ca la circ

Paula Chirilă știe să scoată flăcări pe gură, ca la circ

18 Iul 2015   •   21:27
Paula Chirilă știe să scoată flăcări pe gură, ca la circ

Paula Chirilă, care va participa în postura de concurentă la “Splash! Vedete la apă”, show care va începe, din 23 iulie, la Antena 1, știe să scoată flăcări pe gură, ca la circ.

A învățat pentru un spectacol de care este legată și pentru care a făcut una dintre cele mai mari nebunii de până acum. Ca să poată monta acel spectacol, a fugit cu un prieten, tot actor, la un alt prieten, regizor, care locuia în Spania.

Pentru că regizorul nu putea să vină în România să lucreze la spectacol, s-au dus ei acolo. Într-o săptămână, l-au montat și s-au prezentat cu el la Festivalul Internațional de teatru, de la Sibiu, unde a fost foarte apreciat. Pentru rolul din acest spectacol, Paula a trebuit să se tundă la chelie și să învețe să scoată flăcări pe gură.

“Dar cu motorină, nu cu substanța aia specială de la circ”, a precizat ea. ”După asta, o săptămână am simțit pe gât numai gust de motorină!”, își amintește actrița.Paula și-a făcut recent și o formație care probabil se va numi Paula Chirilă Band, alături de care cântă cover-uri, dar într-un stil aparte, pe ritmuri retro-jazz.

Până să o vadă pe o scenă acompaniată de trupa ei, telespectatorii Antenei 1 o vor vedea pe Paula Chirilă, din 23 iulie, într-un nou sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”.

×