x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Pentru prima ediţie “Iubeşte-te asa cum eşti”, Stephan Pelger a “furat” toate florile dintr-un hotel de lux

Pentru prima ediţie “Iubeşte-te asa cum eşti”, Stephan Pelger a “furat” toate florile dintr-un hotel de lux

31 Mar 2014   •   18:20
Pentru prima ediţie “Iubeşte-te asa cum eşti”, Stephan Pelger a “furat” toate florile dintr-un hotel de lux
Sursa foto: MIHAI STETCU

Telespectatoarele Euforia Tv au întâlnire, astăzi,  de la ora 21.00, cu unul din cei mai în vogă designeri, Stephan Pelger, care, dincolo de talentul său incontestabil în modă, le învaţă  pe femei că nu este nevoie de bisturiu  să exclame: “mă iubesc aşa cum sunt!”.

În primul episod al emisiunii “Iubeşte-te aşa cum eşti”, personajele care trec prin mâinile iscusite ale lui Stephan sunt Ema, de 29 de ani şi Nicoleta, de 27. Cele două au poveşti de viaţă diametral opuse şi  probleme legate de încrederea în sine cauzate de aspecte  total diferite. Ema este mămică şi a câştigat atât de mult în greutate încât nu mai are curaj să iasă din casă. Nu se mai recunoaşte şi nu se acceptă în momentul în care îşi vede proiecţia în oglindă.

Pe de altă parte, Nicoleta este o persoană extrem de slabă, care consideră că toate relaţiile ei s-au terminat din cauza aspectului fizic, pentru că bărbaţii nu îşi doresc să atingă oasele unei femei şi nici o femeie cu un temperament de copil.

După discuţii profunde, sesiuni de shopping, şedinţe de  machiaj şi păr,  şi întâlniri cu specialişti (nutriţionişti, psihologi, instructori de fitness), Stephan le aduce pe fiecare dintre ele în faţa aparatului de fotografiat în posturi  total noi, pline de glamour.  Pentru Nicoleta, designerul “fură”  din toate sălile de nuntă ale unui hotel de lux din Bucureşti, toate  aranjamentele florale. Cu ajutorul lor,  realizează o cascada imensă, în mijlocul căreia tronează tânăra ca o adevărată Venus din Milo, aproape dezbrăcată şi absolut radioasă, cu o atitudine încrezătoare.
 În schimb, Ema, a avut parte de un shooting rupt parcă din filmele de epocă, în care poate fi confundată cu Marlene Dietrich sau Greta garbo. Iar blana de nurcă de 7.500 de euro pe care Stephan i¬-a aşezat-o pe umeri,  poate face  senzaţie în orice locaţie de lux din lume. “Să te îmbraci corect chiar dacă nu ai un fizic de podium de modă înseamnă un mare pas pentru a avea încredere în tine. Şi exact acest lucru am încercat cu Ema şi cu Nicoleta. Am “îmbrăcat-o” în flori pe Nicoleta, iar pe Ema într-o haină scumpă. E incredibil cum îşi schimbă viziunea asupra lor doar dacă treci dincolo de prima privire şi ajungi să le descoperi aşa cum sunt cu adevărat”, declară Stephan Pelger, amfitrionul emisiunii.

În această seară, de la ora 21.00, la “Iubeşte-te aşa cum eşti”, telespectatoarele Euforia tv pot vedea rezultatele uluitoare ale transformărilor echipei conduse de Stephan Pelger.


×