x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Damian Marley, impresionat de publicul din România

Damian Marley, impresionat de publicul din România

20 Iul 2018   •   10:30
Damian Marley, impresionat de publicul din România

Damian Marley, unul dintre cei mai așteptați artiști de la Electric Castle, a avut parte de un public numeros, în ciuda ploii, care a devenit deja o tradiție pentru festivalul de la Bonțida. 

Prezența artistului raggae la Electric Castle a adus și un record pentru festival: 33.000 de oameni, cel mai mare număr pentru prima zi de festival din toate edițiile de până acum. 
Legenda muzicii raggae a venit însoțit de fiul său, Eliaj, în vârstă de doar opt ani, care a transmis un mesaj pentru publicul din România prin intermediul melodiei „I just called to say I love you”. 
„De câțiva ani ne dorim să ajungem în România, știm că există aici o anticipare pentru sosirea noastră, iar realitatea ne-a depășit așteptările. Am avut un public care a reacționat imediat la tot ceea ce le spuneam și am simțit că sunt alături de noi. Sperăm să avem ocazia să ne revedem cât de curând!”, a spus Damian Marley, potrivit monitorulcj.ro. „Sunt foarte mulți oameni, deși a plouat. Totul a fost foarte interactiv. Le spuneam << Ridicați mâinile! >> și toată lumea era cu mâinile sus, până în spate de tot. Chiar mi-aș dori să revin aici, pentru că este clar că foarte multă lume îmi apreciază muzica. Am auzit și că este un castel al lui Dracula pe aici.”, a spus artistul, care a venit pentru prima dată în România.

×
Subiecte în articol: damian marley Electric Castle