x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Haideţi la show! Şef de scaune, ediţia din 30 august

Haideţi la show! Şef de scaune, ediţia din 30 august

28 Aug 2014   •   18:27
Haideţi la show! Şef de scaune, ediţia din 30 august

Există funcţia de şef de scaune? Unde, cine, cum şi  când? Veţi putea afla în ediţia de sâmbătă a emisiunii “Haideţi la show!”  Este un secret pe care îl dezvăluie invitata noastră  specială, doamna Carmen Sotir. Dânsa are o profesie migăloasă, frumoasă,  grea şi plină de responsabilităţi: modelează oameni. La figurat şi de când sunt mici. De doamna Sotir depind vieţile viitoare a sute de oameni. De aceea vă invităm să nu pierdeţi întâlnirea cu o astfel de persoană. Spune lucruri interesante, despre care credem că ştim câte ceva dar vom vedea că nu destule.

Alături de o invitată specială, emisiunea găzduieşte artiştii din viitor şi prezent. Andra Măciucă, Ştefania Dumitrescu dau nivelul interpretării pentru Cosmin, Miruna, Bianca şi Amalia. Vom asculta cântece frumoase dar, în pauze ne vom delecta cu duelul verbal dintre Edi şi restul lumii. Ca de obicei meciul nu are un câştigător special pentru că toţi copii sunt inteligenţi. Realizatoarea Irina Haidet îşi asumă, şi de această dată rolul de arbitru şi conducător a tot ceea ce se întâmplă în platou. Şi se întâmplă destule.
Vă aşteptăm pe frecvenţa TVH, sâmbătă la  ora 17.00 cu o ediţie care vă va delecta, distra, încânta şi bucura. Ca de obicei, Haideţi la show !


×