x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Metallica revine în România

Metallica revine în România

24 Sep 2018   •   11:44
Metallica revine în România

 Trupa Metallica va reveni anul viitor în România, pentru un concert ce va avea loc pe 14 august, pe Arena Naţională din Bucureşti, informează un comunicat Emagic, transmis luni AGERPRES. 

Evenimentul face parte din "Worldwired Tour 2019", ce cuprinde 25 de concerte în Europa şi Marea Britanie. 

Turneul, ce va debuta pe 1 mai 2019 la Lisabona, cuprinde 25 de show-uri, include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mai mulţi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, dar şi oraşe cu spectacole în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hmeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia). 

Metallica va fi însoţită în turneul său de trupele Ghost şi Bokassa, ce vor cânta în deschidere. 

Biletele pentru concertul Metallica se pun în vânzare vineri, 28 septembrie, la ora 10,00, pe metallica.emagic.ro, eventim.ro şi iabilet.ro. 

Fiecare bilet cumpărat include şi cel de-al 10-lea album Metallica - "Hardwired... To Self-Destruct" -, în format digital. 

Membrii fan-clubului Metallica vor putea achiziţiona bilete începând de marţi. Fanii vor primi un mail ulterior achiziţiei biletului cu instrucţiuni pentru a-şi descărca albumul, informează sursa citată.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: metallica romania concert