x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Pink Martini, concerte la Bucureşti în weekend

Pink Martini, concerte la Bucureşti în weekend

29 Noi 2018   •   17:56
Pink Martini, concerte la Bucureşti în weekend

Pink Martini revine la Bucureşti pentru două concerte, sâmbătă şi duminică, la Sala Palatului, care aduc, în premieră în România, colecţia de cântece de iarnă pe care formaţia le-a cules din întreaga lume, informează un comunicat Events, transmis AGERPRES. 

"De la colinde ucrainene, franţuzeşti, italiene, la cântece de iarnă din Israel, Scoţia sau Germania şi cântece chinezeşti de Anul Nou, ori celebrul White Christmas cântat în limba japoneză, toate vor răsuna pe scena Sălii Palatului, într-o splendoare muzicală", se arată în comunicatul citat. 

Pentru concertul de sâmbătă invitat special va fi Nicoleta Nucă, iar Loredana va urca pe scenă, ca invitată specială, duminică, precizează organizatorii. 

Ambele spectacole vor începe la ora 20,00, accesul publicului în incinta Sălii Palatului urmând a fi făcut de la ora 19,00. 

Reprezentaţia de sâmbătă este sold out, dar bilete pentru concertul de duminică mai pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) sau online de pe www.eventim.ro. Biletele au preţuri cuprinse între 130 de lei şi 290 de lei. 

Trupa a luat naştere în Portland, Oregon, oraşul natal al lui Thomas Lauderdale, liderul Pink Martini, în 1994, cu dorinţa de a face muzică şi nu zgomot. De atunci au trecut mai bine de douăzeci de ani, iar mica orchestra de 12 artişti îşi cântă atât melodiile proprii, cât şi reinterpretări ale unor piese celebre ce garantat vor face spectatorii să îşi aducă la concert pantofii de dans, spun organizatorii.

×