x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Ștefan Bănică, 19 ani de Concerte Extraordinare de Crăciun la Sala Palatului

Ștefan Bănică, 19 ani de Concerte Extraordinare de Crăciun la Sala Palatului

de Andreea Tiron    |    19 Dec 2022   •   21:15
Ștefan Bănică, 19 ani de Concerte Extraordinare de Crăciun la Sala Palatului
Sursa foto: Facebook Stefan Banica/Daniel Robert Dinu

De 19 ani, Ștefan Bănică umple Sala Palatului în apropierea sărbătorilor de iarnă, într-un show de poveste, o performanță unică a unui artist român. Sute de mii de spectatori din țară și din străinătate s-au bucurat de muzica live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriaşe, efecte speciale, invitaţi-surpriză, zeci de dansuri şi interpretări impresionante.

"Am petrecut 3 seri de poveste la Concertele de Crăciun din acest an de la Sala Palatului. Mulțumim publicului extraordinar, oameni din toată țara și chiar din străinatate, care au fost alături de noi! Vă așteptăm și anul viitor să sărbătorim împreună aniversarea celor 20 DE ANI DE CONCERTE DE CRĂCIUN la SALA PALATULUI! Mulțumesc artiștilor prezenți pe scenă, alături de mine, la concertul de Crăciun 2022:

- Invitații speciali: FELI, CONNECT-R, MIRCEA VINTILĂ, ANDRADA PRECUP, FLAVIUS TEODOSIU

- Trupele mele: ROCK'N'ROLL BAND & THE 50'S

- Echipa de dansatori FURNIX TEAM

- Grupul Coral condus de Andrei Stănculescu

Mulțumesc tuturor departamentelor implicate în realizarea acestor concerte! Ne revedem anul viitor la CONCERTUL ANIVERSAR DE CRĂCIUN - 20 DE ANI LA SALA PALATULUI!"

Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică a făcut istorie,atingând recorduri imposibil de egalat de un alt artist român,atât ca număr de spectatori (peste 340.000),cât și ca număr de concerte sold-out (76 show-uri de Crăciun),însumând peste 150 ore de muzică live.


››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×