x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber TLC: cei mai zgârciţi oameni din lume

TLC: cei mai zgârciţi oameni din lume

de Sebastian S. Eduard    |    14 Dec 2014   •   19:04
TLC: cei mai zgârciţi oameni din lume
Sursa foto: TLC

Există oameni care ar merge până în pânzele albe pentru a salva câţiva dolari: îşi prăjesc alimente pe motorul de la maşină, izolează casa în folie de plastic, consumă o tabletă de gumă la trei zile sau folosesc echipamentele sportive expuse în magazine pentru a evita plata abonamentului la sală.
Cât de departe poţi merge atunci când vrei să economiseşti nişte bani? Iată nişte idei de la cei mai mari avari din Statele Unite. Metodele lor de a economisi fiecare bănuţ le afectează toată viaţa, de la relaţiile cu familia şi prietenii, până la modul în care fac afaceri. . Însă aceşti zgârie-brânză nu se mulţumesc doar să refolosească pliculeţele de ceai sau să stingă lumina când ies dintr-o cameră, ci împing lucrurile mult mai departe. Unele dintre metodele lor de a face economii îi vor ului pe oamenii obişnuiţi şi de multe ori chiar îi vor dezgusta.
Fiecare episod le oferă telespectatorilor ponturi pentru o viaţă cât mai puţin costisitoare. Explorează universul mai mult decât cumpătat al unor persoane veşnic obsedate să-şi reducă toate cheltuielile, prin orice metode posibile.
Noul sezon al emisiunii “Cei mai zgârciţi oameni din lume” are premiera pe TLC pe 20 decembrie, de la ora 21:00.

×