x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un posibil câștig de 232.520 RON și un contract semnat

Un posibil câștig de 232.520 RON și un contract semnat

01 Dec 2017   •   18:41
Un posibil câștig de 232.520 RON și un contract semnat

După o oră în care s-au confruntat cu presiunea de pe platoul ,,The Wall- Marele Zid”, Florin și Ștefana, concurenții ediției de aseară au plecat acasă cu zâmbetul pe buze și cu un premiu de 11.899 RON. Au avut de luat o decizie foarte grea, iar parcursul emisiunii jocul a luat o suită de turnuri neașteptate, dar amândoi au mărturisit că experiența din fața Marelui Zid nu va face decât să le întărească pe viitor relația.

Nu au avut o strategie clară, dar au ales pozițiile în care vor juca în funcție de personalitatea fiecăruia. Ștefana a fost cea care s-a confruntat cu Marele Zid, în timp ce soțul ei a încercat să dea cât mai multe răspunsuri corecte în atmosfera tensionată a camerei de izolare. După testul Căderii libere, a doua rundă a început cu multe emoții pentru Ștefi. Adeptă a provocărilor, a declarat că este un jucător redutabil și nu s-a lăsat intimidată, iar startul încrezător a continuat cu plasarea bilelor către partea dreaptă a zidului. Zidul i-a dat, dar i-a și luat, însă parcursul jocului a culminat cu cea mai spectaculoasă aterizare, pe suma maximă de 150.000 RON. În platou, proiecția afișa la finalul rundei cu numărul trei un posibil câștig de 232.520 RON. Ultimele patru bile roșii au fost vrăjite de dansul Ștefanei și au căzut de patru ori consecutiv pe cea mai mică sumă de pe Marele Zid, de 1 RON. A fost o premieră în acest concurs, dar și un exemplu că norocul poate interveni la ,,The Wall- Marele Zid” în orice moment. Fără să știe ce s-a întâmplat în fața zidului, Florin a ales să semneze pentru suma garantată, iar cei doi au plecat cu un câștig de 11.899 RON.

La finalul jocului, cei joi au mărturisit că această experiență le va uni și mai mult relația. Alexandra a descris confruntarea cu Marele Zid ca fiind unică și plină de adrenalină: ,,Au fost niște momente frumoase în care m-am distrat. Mi-a fost frică și am avut emoții, dar am avut și noroc.” . La rândul lui, Florin s-a declarat mulțumit de rezultatul final, dar a recunoscut că ar alege și varianta riscului dacă ar mai juca o dată: ,,Ar fi trebuit să am mai multă încredere în jocul soției, dar experiența a fost foarte frumoasă. Sunt fericit.”

×
Subiecte în articol: The Wall- Marele Zid