x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul 43 de vehicule istorice se întrec sâmbătă la Concursului de Eleganţă Sinaia

43 de vehicule istorice se întrec sâmbătă la Concursului de Eleganţă Sinaia

15 Iun 2012   •   11:04
43 de vehicule istorice se întrec sâmbătă la Concursului de Eleganţă Sinaia

Retromobil Club Romania organizeaza sambata, sub Inaltul Patronaj al MS Regelui Mihai I al Romaniei, cea de-a doua editie a Concursului de Eleganta Sinaia.
Evenimentul reediteaza cu vehicule istorice Concursul de Elegata si Confort organizat de Automobil Clubul Regal Roman la Sinaia in 1935.
Cele 43 de vehiculele istorice participante sunt inscrise la cinci categorii si au fost fabricate in perioada 1903-1979.
Editia din acest an se bucura de participare internationala, si include doua premiere: prima prezentare publica a celui mai vechi automobil inmatriculat in Romania (Cadillac Model A Runabout - 1903) si acordarea trofeului «Premiul publicului», pe baza voturilor exprimate de spectatorii prezenti la eveniment.
Masinile participante vor putea fi admirate la Sinaia sambata la Castelul Peles (10:00-16:00 expozitie si parada) si in Parcul Cazinoului din Sinaia (festivitatea de premiere 19:00-20:00 , precedata de turul orasului).
Alaturi de exemplarele inscrise la concurs, in curtea Palatului Peles vor fi expuse alte cateva zeci de vehicule istorice inscrise in Retromobil Club Romania.

Imagini de la prima editie a Concursului de Eleganta Sinaia.

×