x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul 8 bolizi de Formula 1 expuşi în Sun Plaza!

8 bolizi de Formula 1 expuşi în Sun Plaza!

de Sebastian S. Eduard    |    20 Iul 2012   •   11:37
8 bolizi de Formula 1 expuşi în Sun Plaza!

Iubitorii Formulei 1 au ocazia de a admira, pana la 8 august, 8 dintre bolizii care au facut istorie in F1 in anii care au trecut. Cele 8 monopostui care au facut istorie - BRM P160, Williams FW14, Benetton B195, Jordan 191, Jaguar R3, BMW Sauber F1.06, Sauber C21 si Sauber C31, conceput pentru a participa la Campionatul Mondial de anul acesta pot fi vazute pe culoarele Mall-ului Sun Plaza.

C31, bolidul Sauber cu motor Ferrari, care va fi dezvelit in premiera la Sun Plaza, este considerat a fi cea mai buna masina de curse de pana acum a echipei elvetiene de Formula 1.

Impreuna, cele opt monoposturi aduna la un loc 5675 de cai putere, trei titluri mondiale in competitia pilotilor, alte doua in cea a constructorilor, 28 de victorii, 56 de clasari pe podium, 25 de pole position si 28 de recorduri pe tur.

Piloti renumiti, dintre care amintim sapte, precum Niki Lauda, Michael Schumacher, Nigel Mansell, Jacques Villeneuve, Riccardo Patrese, Eddie Irvine sau Felipe Massa, au simtit de-a lungul timpului adrenalina curselor de Formula 1 la volanul acestor bolizi.

Toti cei care s-au imaginat macar o data in postura de pilot la volanul unei masini de curse isi vor putea indeplini visul. Pe toata perioada expozitiei, iubitorii de viteza au sansa sa experimenteze intr-un simulator senzatiile traite pe pista de un pilot de Formula 1 si sa se simta ca intr-o veritabila cursa de Grand Prix.

×