x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Amenajare specială pentru zona băii

Amenajare specială pentru zona băii

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    11 Dec 2008   •   00:00

LCD ÎNCORPORAT ÎN OGLINDĂ – TEHNOLOGIE INOVATIVĂ
O colecţie distinctă de opţiuni atractive, individuale pentru zona de baie a fost propusă de compania germană Hoesch, în numele unei relaxări pe cinste. Anume, colecţia Singlebath, compusă din elemente de sine stătătoare extrem de interesante.



Primul şi totodată cel mai distinct element este dulapul cu oglinzi rabatabile şi tv inclus. Nu-i aşa că sună cu totul şi cu totul... altfel? Şi unde mai punem faptul că televizorul reprezintă în fapt un LCD (cu tehnologia TFT) inclus în oglindă. O priză de curent în spatele oglinzii reprezintă tot ceea ce este nevoie pentru punerea în funcţiune a acestei minitehnologii. Este adevărat că la un moment dat această tehnologie poate fi şi nocivă, pentru că, date fiind condiţiile minunate "de lucru", o să-ţi vină să stai mult şi bine în baia dotată astfel, şi rişti să întârzii la eventualele întâlniri. Tehnologia este disponibilă şi în versiunea wireles.

ALTE PARTICULARITĂŢI
Linia include, de asemenea, o luxoasă cadă pentru baie destul de largă pentru două persoane. Interesant în cazul acesteia, pe lângă funcţiunile de relaxare extrem de performante incluse, este felul în care este expusă în cadrul spaţiului de baie, respectiv pe o platformă finisată cu furnir de nuc sau macassar. Cada astfel expusă apare ca un protagonist central şi principal al amenajării, care atrage inevitabil privirea. Atenţia la detalii este redată de dotarea cabinei de duş cu o zonă specială pentru uscatul picioarelor, motiv pentru care papucii sunt nişte accesorii inutile.

TEHNOLOGIA CU LCD

Ideea ce a stat la baza înfăptuirii acestui concept tehnologic inovativ este aceea că, atunci când stai şi te pregăteşti în faţa oglinzii, să poţi să urmăreşti dintre emisiunile de la televizor pe cele care te interesează sau te relaxează. Iar lucrurile nu ar fi fost complete dacă tehnologia nu ar include şi un cititor de DVD-uri care-ţi permite, de exemplu, să asculţi muzica preferată câtă vreme stai în baie.

×