x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Animal Kit Universal, accesorii pentru curăţenie

Animal Kit Universal, accesorii pentru curăţenie

21 Iun 2007   •   00:00

Nimic nu se compară cu prospeţimea aerului sau cu sentimentul de linişte pe care-l aveţi cănd casa este curată şi nu există pericolul alergiilor.


Nimic nu se compară cu prospeţimea aerului sau cu sentimentul de linişte pe care-l aveţi cănd casa este curată şi nu există pericolul alergiilor. Toţi posesorii de animale de casă ştiu căt de grea este curăţenia in casă in situaţia lor particulară. Unde mai pui că animalul tău poate să şi năpărlească? Pentru a combate aceste probleme, Electrolux a lansat Animal Kit Universal, un kit de accesorii pentru curăţenie, care constă intr-o perie pentru tapiţerie, mobilă, covoare, draperii, o duză lată pentru spaţii inguste şi granule de carbon active pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute.

Astfel, chiar şi persoanele care sunt alergice la blană se vor putea bucura de compania unui căine sau a unei pisici in casă. Animal Kit Universal este disponibil in cadrul magazinelor Carrefour, Metro şi Flanco la un preţ recomandat de vănzare de 98,90 RON (TVA inclus).

×