x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Archie, fiul lui Harry și Meghan, împlinește cinci ani

Archie, fiul lui Harry și Meghan, împlinește cinci ani

de Redacția Jurnalul    |    06 Mai 2024   •   14:20
Archie, fiul lui Harry și Meghan, împlinește cinci ani
Sursa foto: Captură video

Archie, fiul lui Harry și Meghan, împlinește cinci ani. Născut la Spitalul Portland din Londra în urmă cu 5 ani, Archie a fost descris de tatăl său, Prințul Harry, drept „absolut de neuitat".

Prințul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a cântărit 3,5 kg și s-a născut la ora 5.26 dimineața, într-o cameră împodobită cu lumânări electrice și o fotografie a Prințesei Diana.

Primele imagini publicate două zile mai târziu îl arătau cum era prezentat regretatei regine și prințului Philip, străbunicii săi.

Prințul Harry a declarat încântat că nașterea lui Archie a fost „cea mai uimitoare experiență pe care mi-aș fi putut imagina vreodată".

Însă, din cauza disensiunilor regale care au dus la mutarea lui și a lui Meghan în California, și-a petrecut doar primele cinci luni de viață în Marea Britanie.

Deși și-a petrecut doar primele luni de viață în Marea Britanie, Archie s-a adaptat de minune la noua sa casă din California, alături de sora sa mai mică, Lilibet, în vârstă de doi ani, relatează Daily Mail.

Potrivit dezvăluirilor din documentarul Netflix al familiei, micuțul Archie duce o viață plină, alergând pe plajă după pescăruși și ajutându-și părinții la cules de portocale în grădină.

Educația lui Archie este, de asemenea, o prioritate pentru Harry și Meghan. Acesta a început deja grădinița și se pregătește să înceapă educația cu normă întreagă la vârsta de șase ani.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: archie zi nastere