x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Auto News

10 Aug 2007   •   00:00

Mustang din cutii de bere. Tănărul Jack Kirby a reuşit performanţa de a construi un autoturism din 4.000 de cutii de bere goale.

Mustang din cutii de bere. Tănărul Jack Kirby a reuşit performanţa de a construi un autoturism din 4.000 de cutii de bere goale. Autoturismul, o copie fidelă după modelul de Ford Mustang din 1965, a fost finalizat după o perioadă de trei ani in care studentul a folosit toate cutiile de bere pe care le-a băut. Student la design, Jack Kirby, 23 ani, povesteşte că a băut patru cutii de bere Budweiser pe zi timp de trei ani pentru a realiza această maşină.

NAVIGAŢIE NOUĂ PENTRU TOUAREG. Noul sistem de navigaţie şi radio RNS 510 de la Volkswagen nu numai că reuneşte foarte multe funcţii multimedia, dar poate fi combinat cu un tuner TV hibrid şi cu un sistem de telefonie mobilă cu Bluetooth "Premium". Disponibil in acest moment pe piaţă, RNS 510 poate fi comandat opţional pentru Touareg, la un preţ de 2.020 euro. RNS 510 de la Volkswagen este uşor de controlat, prin intermediul unui afişaj digital sensibil. Sunt disponibile şi butoane adiţionale, pentru a sprijini acest concept uşor de utilizat.

Noul sistem are un procesor de inaltă performanţă, care ii permite să calculeze rute foarte rapid şi să afişeze secţiuni ale unei hărţi in format 16:9. Un hard-disk integrat, de 30 GB, are rolul de a stoca date pentru sistemul de navigaţie şi poate fi utilizat şi pentru salvarea conţinutului audio (MP3/WMA).

Nu pierdeţi:

Sămbătă:

B1 TV: La limită 10:30

PRIMA TV: Autoforum 11:00

ANTENA 1: Roata de rezervă 10:00

PRO TV: ProMotor 12:00

Duminică:

NAŢIONAL TV: Automobile 11:30

ANTENA 3: Topgear 22:05

×
Subiecte în articol: auto