x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul AUTO/Stirile zilei - 23 septembrie 2004

AUTO/Stirile zilei - 23 septembrie 2004

23 Sep 2004   •   00:00

Obiectiv - Nissan a vandut 1.000 de masini

Renault Nissan Romania a realizat, la inceputul acestei saptamani, obiectivul comercial pentru anul 2004 - 1.000 vehicule Nissan vandute, pana la sfarsitul anului preconizandu-se un volum de vanzari de 1.400 unitati. Fata de perioada similara a anului trecut, vanzarile Nissan au cunoscut o crestere de 82%. Cele mai vandute modele in acest an sunt: Almera 240 unitati, Pick-up 180 unitati, Primera 170 unitati. "Datoram aceste vanzari succesului modelelor Almera si Primera, unei performante excelente a modelului Pick-up, in acest moment leader in segmentul sau, atat pe piata din Romania, cat si pe cea mondiala", a declarat Viorel Eremia, brand manager Nissan. Anul 2005 va fi bogat in noi produse Nissan. Se vor lansa pe piata romaneasca modelele Murano, Pathfinder, noul Patrol, 350 Z Coupe si Roadster.

Lansare - O noua companie de transportatori

Vineri, 24 septembrie, va avea loc lansarea oficiala a companiei Hoedlmayr-Lazar Romania. Evenimentul va avea loc la sediul firmei, din Strada Serelor nr. 19, localitatea Bascov, judetul Arges. Hoedlmayr-Lazar Romania, joint-venture intre grupul austriac Hoedlmayr International - furnizor global de servicii de logistica pentru vehicule - si International Lazar Company - furnizor de servicii de transport international - este prezent pe piata romaneasca de doi ani si jumatate. In cadrul acestui eveniment, la Hotelul Star din localitatea Bascov va avea loc o conferinta de presa, unde va fi prezentata activitatea firmei in Romania. Conferinta va fi urmata de un tur al centrului logistic si de un spectacol sustinut de trupele Amadeus, Iris si System.

Vanzari - Focus este "perla" lui Ford

Romcar, reprezentantul general Ford in Romania, a vandut in acest an 2.557 de autovehicule, incadrandu-se in tinta de 4.000 de automobile comercializate pana la sfarsitul lui 2004. Pe primul loc in portofoliul de vanzari se situeaza Ford Focus ( foto ), cu o cota de 30%. In cadrul autoturismelor, de la inceputul anului au fost vandute 735 de unitati Ford Focus (29% din portofoliul de vanzari), 426 de Ford Mondeo (17% din vanzari) si 310 de Ford Fiesta (12% din vanzari). Ford Focus ocupa primul loc si in vanzarile de autoturisme Ford din luna august, cu 75 de unitati, dintr-un total de 237, importatorii asteptandu-se ca succesul sau sa creasca o data cu aparitia noii versiuni, la Salonul Auto de la Paris.

×
Subiecte în articol: auto vanzari ford