x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bere cu "fotbal inclus"!

Bere cu "fotbal inclus"!

22 Apr 2010   •   00:00
Bere cu "fotbal inclus"!
Sursa foto: /Thinkstock

Cu ocazia Zilei Bărbatului, ce va avea loc la data de 5 mai, Bergenbier a dat startul programului naţional de activare a consumatorilor în cadrul căruia sunt puse în joc peste 500.000 de premii. Acest program, împreună cu lansarea Q-Pack-ului de un litru şi doi litri, cu un desgin special dedicat fotbalului, fac parte din campania de promovare a Zilei Bărbatului 2010.

Promoţia iniţiată în perioada 19 aprilie - 15 mai le va aduce "prietenilor" băuturii tricouri, pahare de colecţie, biscuiţi pentru pahare, magneţi de frigider, pelerine de ploaie şi, bineînţeles, multă bere. Evenimentul Ziua Bărbatului va marca importanţa acestei zile pentru toţi bărbaţii din România. Acesta a fost lansat pentru prima dată în anul 2007, devenind între timp un brand în sine. (Maria Belu)

 

În ţară
22-25 aprilie. Estival. Arad. Târgul de turism organizat la Expo Arad este un bun prilej pentru români de a găsi cele mai tentante oferte de vacanţă.
23-25 aprilie. HoReCa Bucovina. Suceava. Evenimentul va avea ca puncte de atracţie echipamentele şi accesoriile pentru hoteluri, restaurante şi firme de catering.
16 aprilie-16 mai. Expoziţie de pictură. Muzeul Naţional al Satului. Lucrările pictorului Aurel Petrescu, grupate sub genericul "Drumuri. De la Amaradia la Muntele Olimp", reprezintă crâmpeie din spectacolul lumii.

În lume
23 aprilie. Ziua berii bavareze. München, Germania. Evenimentul face referire la celebra lege a purităţii berii bavareze (23 aprilie 1516), fiind prilej de mare petrecere, cu râuri de bere şi cârnăciori rumeniţi.
23-25 aprilie. Wine China. Beijing, China. Cel mai mare eveniment de profil, destinat producătorilor şi distribuitorilor de vinuri, un mod de a intra pe o piaţă în plină dezvoltare.
24-25 aprilie. Festivalul plăcintelor. Celebration, SUA. Timp de două zile vor avea loc şedinţele Consiliului Plăcintelor, concursuri, demonstraţii şi expoziţii culinare. Cel mai aşteptat de gurmanzi va fi bufetul unde plăcintele nu se termină niciodată. (S.C.)

×
Subiecte în articol: agenda gurmanda