x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Biofrecventa

06 Iun 2005   •   00:00

TERAPII ALTERNATIVE
Terapia prin biofrecventa stabileste afectiunile de care suferiti si tratamentul.

  • de ANDRADA FLORIA

  • Acest tip de terapie se deosebeste de celelalte printr-o serie de avantaje: investigatia se face intr-un timp scurt, fara ace si se pot detecta dezechilibrele din organism chiar inainte ca boala sa se manifeste. Aparatul care realizeaza terapia prin biofrecventa individualizeaza fiecare pacient si creeaza un tratament personalizat, in functie de predispozitiile la imbolnavire.

    "Organismul uman este sursa unor vibratii, a unor unde electromagnetice extrem de fine, dispuse intr-un spatiu destul de larg de frecventa si care pot fi detectate cu ajutorul aparatului cu biofrecventa", arata doctorul Liana Comsa, medic primar medicina generala, cu specializari in acupunctura si homeopatie si terapia prin biofrecventa. Atunci cand exista diferiti agenti patogeni sau organismul se imbolnaveste din cauze interne, apar oscilatii electromagnetice noi, numite oscilatii patologice. Atat oscilatiile specifice sanatatii (armonice), cat si cele patologice (dizarmonice) pot fi inregistrate cu aparatul cu biofrecventa. Pacientul este conectat la aparat printr-o serie de electrozi aplicati pe cap, maini si picioare. Primul pas il constituie stabilirea diagnosticului. In urma informatiilor obtinute initial, medicul poate sa decida de cate sedinte este nevoie pentru tratarea afectiunilor. Terapia prin biofrecventa este indicata in special in cazul gastritelor, enteritelor si al alergiilor.

    Scanarea organismului

    Principiul general de investigare si terapie prin biofrecventa consta in masurarea raspunsului fiziologic al pacientului la un stimul de natura electromagnetica. Aparatul scaneaza organismul pacientului asemanator unui program antivirus pentru calculatoare, cautand: virusi, deficiente, slabiciuni ale diferitelor organe sau sisteme, alergii, anomalii si efectul nociv al anumitor alimente asupra pacientului. Aparatul inregistreaza undele magnetice pe care organismul fiecaruia dintre noi le emite. Dupa ce le-a inregistrat, compara datele cu valorile pe care ar trebui sa le aiba un organism sanatos. O sedinta dureaza aproximativ o ora si se realizeaza o data pe saptamana. Programul de tratament cuprinde 4-5 sedinte. "Terapia prin biofrecventa este recomandata in special ca medicina preventiva", precizeaza dr. Liana Comsa.

    BENEFIC. Tratamentul este folosit cu succes in cazul in care pacientul sufera de anxietate, depresie, dureri de cap. De asemenea, dispar durerile de spate, se descopera sensibilitatile alimentare si se trateaza tensiunea arteriala.

    PROGRESIV. Sistemul de investigare este progresiv: porneste de la analiza celulelor, a tesuturilor, a organelor si ajunge pana la cercetarea sistemelor functionale. Baza de date a programului care controleaza aparatul cu biofrecventa permite analiza reactiei pacientului la diverse elemente, cum ar fi: bacterii, virusuri, toxine, paraziti, alergeni, metale grele, minerale, vitamine, plante, alimente, organe, tesuturi, celule, cromozomi.
    ×
    Subiecte în articol: arhiva jurnalul biofrecventa