x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    06 Feb 2008   •   00:00

La local, la local... îmi ziceam eu cu foamea în gât. Şi intru să mănânc ceva. Am ales o masă şi am citit meniul. Chelnerul mă studia ţeapăn şi plin de sictir. I-am făcut semn să se apropie şi i-am zis că nu vreau nimic din meniul lui.

La local, la local... îmi ziceam eu cu foamea în gât. Şi intru să mănânc ceva. Am ales o masă şi am citit meniul. Chelnerul mă studia ţeapăn şi plin de sictir. I-am făcut semn să se apropie şi i-am zis că nu vreau nimic din meniul lui. Apoi i-am spus să-mi pună pe un platou: doi cartofi fierţi, calzi, un file de hering marinat, două linguri de maioneză, o jumătate de lămâie, o jumătate de morcov ras şi două linguri de pesmet. Şi-a notat şi am aşteptat până a venit un domn, care s-a recomandat Nelu. Şi mi-a zis că la ei în local nu se pregătesc decât preparatele din meniu. Şi a mai spus că, dacă nu mă supăr, poate să pregătească reţeta pe care i-am dat-o, dar după ce o introduce în meniu. L-am întrebat cât durează, pentru că mi-e foame. Mi-a zis că e gata, dar să-i spun cum se numeşte reţeta. I-am zis că nu ştiu, eu am cerut doar ce mi-ar plăcea să mănânc acum. Dacă vrea să-i dea un nume, n-are decât!

×
Subiecte în articol: divertisment