x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cod portocaliu şi avertizare de vijelii pentru Bucureşti şi alte şapte judeţe

Cod portocaliu şi avertizare de vijelii pentru Bucureşti şi alte şapte judeţe

17 Iul 2011   •   16:40
Cod portocaliu şi avertizare de vijelii pentru Bucureşti şi alte şapte judeţe

UPDATE: Meteorologii au prelungit pana la ora 22:00 valabilitatea avertizarii Cod portocaliu de vijelii, grindina si ploi torentiale emise pentru Bucuresti si zonele din imprejurimi.

Meteorologii au emis o avertizare de ploi si vijelii pentru Bucuresti, zonele din imprejurimi si judetul Giurgiu, precum si o avertizare cod portocaliu de ploi si grindina pentru judetele Brasov si Covasna, valabile duminica pana la ora 21.00.

Avertizarea Cod portocaliu, emisa de la ora 18.40 pana la ora 20.00 vizeaza judetul Brasov - sud-estul judetului, Zarnesti, Rasnov, municipiul Brasov, judetul Covasna si Intorsura Buzaului.

Aici vor fi descarcari electrice, averse de ploaie ce pot depasi izolat 30 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.

Avertizarea nowcasting, emisa pentru Bucuresti si zonele din imprejurimi este valabila pana la ora 21.00 si se refera la vant cu aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina, averse cu caracter torential.

Aceleasi fenomene meteorologice vor fi semnalate pana la ora 20.30 si in judetul Giurgiu..(Mediafax)

×
Subiecte în articol: bucuresti vremea in romania