x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cursuri de calificare in construcţii

Cursuri de calificare in construcţii

19 Iul 2007   •   00:00

Se va ajunge ca in această branşă să aibă de lucru doar echipele cu adevărat serioase. Cunoscută fiind această stare de fapt, Sphera Building Center organizează regulat cursuri de calificare pentru acest domeniu.

De căte ori nu aţi auzit sau chiar aţi trăit experienţe neplăcute cu echipele de muncitori care s-au ocupat de amenajarea sau construcţia unei case? Se va ajunge ca in această branşă să aibă de lucru doar echipele cu adevărat serioase. Cunoscută fiind această stare de fapt, Sphera Building Center organizează regulat cursuri de calificare pentru acest domeniu. In această perioadă a fost anunţată reinceperea inscrierilor. Cursurile sunt realizate in colaborare cu Şcoala de Arte şi Meserii - UCECOM Bucureşti & Camera Meşteşugarilor din Koblenz - Germania, şi sunt recunoscute atăt in Romănia, căt şi in străinătate. Meseriile vizate sunt: electrician constructor, instalator sanitar şi de gaze, tămplar manual, maistru construcţii. Cursurile se pot plăti şi eşalonat, pănă la maximum trei rate. Preţul fiecărui curs include costuri de curs şi două taxe, respectiv taxa de inscriere şi taxa de examen.

Inscrierile se fac la: Ela Constantin, Departament Evenimente, 0724.34.32.44, ela@spheracenter.ro, Tel : 021.319.07.61 sau direct la recepţia Sphera. Detalii pe www.spheracenter.ro.

×