x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul De ce nu Alfa Romeo

De ce nu Alfa Romeo

de Bogdan Sălăjan    |    TopGear    |    24 Aug 2011   •   12:30
De ce nu Alfa Romeo

Tot auzi ca la inceput totul a fost haos, insa nu prea-ti vine sa crezi pana nu incerci chiar tu. Noua se pare ca ne-a iesit foarte bine cu rubrica asta, dar acum ca ne-am lamurit ca e adevarat, a sosit timpul pentru putina ordine. intre timp am pus mana pe un abecedar asa ca de acum o sa luam totul in ordine alfabetica, incepand cu "A' de la "Aricel' sau de la Alfa Romeo. Asa suntem siguri ca nu o sa se supere nimeni si o sa inteleaga toata lumea ca nici macar noi nu luam in serios ce scrie aici.

Mi-e greu sa spun de ce nu mi-as lua niciodata un Alfa Romeo, pentru ca mi-am luat deja unul. E drept ca sa intampla pe timpul noptii, cu cinci minute inainte sa salvez lumea si fix dupa ce terminasem de pus tricoul si chilotii pe mine, lasand-o pe Olga Kurylenko ravasita in pat. Sau pe masa de bucatarie. Era un Alfa Brera, era albastru si o facea pe Olga sa para un pechinez plouat pe langa el.

Cand m-am trezit, am rasuflat usurat. Nu am un Alfa Brera - sau, mai potrivit - o Alfa Brera sau niciun alt fel de Alfa. Iar asta e bine, pentru ca daca exista o marca de masini de care sa-mi fie frica - chiar groaza - atunci aceea e Alfa Romeo. Iar spaima mea nici macar nu se compara cu cea pe care o resimte prietena mea, care s-ar simti mult mai in largul ei stiindu-ma langa Olga decat la volanul unei Brera. In fine, asta si poate pentru ca oricat m-as lingusi eu, in mod sigur Olga nici nu o sa stie ca sunt acolo.

Alfa sunt sexi. Sunt atat de sexi incat risti sa uiti ca imperecherea e fireasca numai intre indivizi ai aceleiasi specii, ai aceluiasi regn.

Un pasionat de masini intr-un showroom Alfa Romeo e la fel ca un zoofil in vizita la gradina zoologica. Sau un pedofil in... nu, asta chiar e o comparatie care merita cenzurata de CNA.

Daca ai ghinionul sa ajungi intr-o clinica unde se trateaza obsedatii sexuali, deci daca ai ghinionul sa te prinda, ai sa vezi ca toate cartonasele pe care sunt desenate masini au pe ele un model Alfa. Sigur ca sa-i schimbi unui om o obsesie cu alta nu e tocmai ce ai numi vindecare, insa macar stii ca va hartui bucati de metal si nu bucati de carne, iar pentru unii asta e tot ce conteaza.

Ai auzit de oameni care se strecoara noaptea afara din patul conjugal si se duc sa doarma o ora, doua, pe podeaua rece a garajului? Crezi ca toti boschetarii care dorm pe iarba sunt chiar boschetari? Te-ai uitat sa vezi langa ce masini dorm? Aia sunt proprietarii de Alfa care nu sunt si proprietari de garaj, drept pentru care se multumesc cu asternutul confortabil din iarba si cu caldura oferita de vreun comunitar. Catel sau politist, ce s-o nimeri.

Alfa Romeo e pentru viata ta sexuala ceea ce World of Warcraft e pentru viata sociala. Cu alte cuvinte, poti sa uiti de ea. Nu m-am jucat niciodata WoW tocmai din cauza asta si tot din acelasi motiv nu o sa am niciodata o Alfa, dincolo de momentele cand nu sunt treaz, de care oricum nu raspund. E pur si simplu pornografie, suceste mintile tinerilor care abia isi incep viata sexuala si nu stiu pe ce drum sa o apuce, asa ca sfarsesc prin a considera spatele unei Alfa drept cel mai sexi lucru din lume, iar teava de esapament...

×