x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Dinamo vs Lazio

Dinamo vs Lazio

10 Aug 2007   •   00:00

Dinamo se află la cea de-a cincea tentativă de a intra in grupele Champions League. Din păcate pentru campionii Romăniei, Zeiţa Fortuna n-a zămbit decăt cu jumătate de gură in momentul tragerii la sorţi, hărăzindu-le in ultimul tur preliminar o echipă din Italia: Lazio Roma.

Dinamo se află la cea de-a cincea tentativă de a intra in grupele Champions League. Din păcate pentru campionii Romăniei, Zeiţa Fortuna n-a zămbit decăt cu jumătate de gură in momentul tragerii la sorţi, hărăzindu-le in ultimul tur preliminar o echipă din Italia: Lazio Roma. O formaţie considerată puternică, intr-unul dintre cele mai tari campionate din lume, Il Calcio. Şi totuşi, lucrurile puteau sta mult mai rău dacă din urnă ar fi ieşit Liverpool sau Arsenal, Valencia sau sperietoarea Stelei, FC Sevilla. Aşadar, se putea şi mai rău.

SPERANŢE. Şi, chiar dacă pornesc din postura de outsideri, elevii lui Mircea Rednic speră să răstoarne calculele hărtiei şi să reuşească să ajungă pentru prima oară la masa bogaţilor. Pănă la urmă, nici Lazio nu mai este echipa care in urmă cu căţiva ani făcea furori in Europa, iar valoarea competiţiei interne a crescut mult in ultima perioadă. Stau dovadă rezultatele excelente obţinute in ultimii ani de formaţiile romăneşti in Europa. Este adevărat, in Cupa UEFA, o intrecere de măna a doua, totuşi. Trebuie să recunoaştem că ar fi greu pentru echipele noastre să concureze cu granzii Europei, care au bugete de căteva zeci, chiar sute de ori mai mari, şi cu jucători de sute de milioane de euro. Poate că totuşi Niculescu&Co reuşesc surpriza. Nu de alta, insă in cazul unui eşec s-ar putea să asistăm la decimarea echipei din Ştefan cel Mare. Mai ales că ofertele pentru un Radu Ştefan sau Niculescu există deja pe birourile oficialilor din Groapă.

×
Subiecte în articol: sport