x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

19 Dec 2007   •   00:00

In perioada 30 noiembrie-24 decembrie, Sala Dalles din Bucureşti este şi in acest an gazda unei expoziţii cu vănzare, "D’alle Moşului"

SĂRBĂTOARE. In perioada 30 noiembrie-24 decembrie, Sala Dalles din Bucureşti este şi in acest an gazda unei expoziţii cu vănzare. Sub denumirea "D’alle Moşului", tărgul oferă tuturor celor care ii calcă pragul cadouri alese şi o atmosferă autentică de iarnă. Puteţi cumpăra diverse lucruri, de la haine, cărţi, podoabe pentru pomul de iarnă pănă la dulciuri şi jucării pentru copii. Cei mici sunt intămpinaţi de Moş Crăciun, care dăruieşte din tolba sa cadouri pentru interpreţii celor mai frumoase colinde. Sunt premiate şi cele mai inspirate poezii de iarnă. Printre cadouri nu lipsesc dulciurile in formă de oameni de zăpadă, săniuţe, reni, brăduţi, Moş Crăciun, globuleţe, inimioare etc. Sub bradul impodobit se organizează şi donaţii pentru copiii instituţionalizaţi. (C.D.)

In ţară

4-21 decembrie. Crăciun 2007. Oradea. Sărbătoarea Naşterii Domnului aduce in centrul oraşului Oradea un tărg de cadouri de iarnă.

19-22 decembrie. Top Expo Crăciun 2007. Bucureşti. La Sala Polivalentă are loc un tărg general de bunuri din toate domeniile, adecvate Sărbătorilor de iarnă.

22-24 decembrie. Tărg de Crăciun. Botoşani. Municipalitatea şi-a propus prin acest tărg să-i ajute pe botoşăneni să-şi completeze cumpărăturile de Crăciun. (C.D.)

In lume

20-23 decembrie. Slow Food Market. Londra, Marea Britanie. Cu doar două zile inainte de Crăciun, tărgul este ocazia perfectă pentru a cumpăra ultimele cadouri.

22-26 decembrie. Food Festival. Hong Kong. Aflat la cea de-a patra ediţie, festivalul işi propune să-i mulţumească chiar şi pe cei mai exigenţi vizitatori.

23-24 decembrie. "Noche de Rábanos" ("Noaptea ridichilor"). Oaxaca, Mexic. In mod tradiţional, se expun figurine din ridichi ce reprezintă oameni, animale sau divinităţi. (S.C.)

×
Subiecte în articol: craciun decembrie agenda