x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

04 Mar 2009   •   00:00

Cinci speranţe pe drumul spre Italia. Organizată la 19 februarie la Hotelul Ramada Bucharest Parc, "Cena lombarda" a constituit pentru cei prezenţi o demonstraţie a talentului, profesionalismului şi pasiunii pentru bucătărie a elevilor de la THR (Tourism, Hotel & Restaurant Consulting Group).



A fost un preambul al concursului Trofeo d’Oro ce s-a desfăşurat în perioada 22-24 februarie la Brescia, Italia şi la care au participat cinci elevi, pregătiţi intens timp de o lună. Trei dintre ei, doi băieţi şi o fată, au participat la proba de gastronomie şi ceilalţi doi la cea de servit în restaurant. În realizarea meniului s-a ţinut cont de obligativitatea folosirii produselor locale din zona Lombardiei, adică a brânzei Grana Padano, a uleiului de măsline extravirgin şi a făinii de mălai. (R.A.)

ÎN ŢARĂ

6-8 martie. Târgul de nunţi Bucovina. Suceava. O expoziţie ce cuprinde articole ce pot face diferenţa dintre o nuntă obişnuită şi una ca-n poveşti.

11-15 martie. Târg naţional de contractări de mobilă. Cluj-Napoca. În Complexul ExpoTransilvania veţi găsi mobilă şi accesorii pentru bucătărie.

13-15 martie. Salonul mirilor. Timişoara. În Centrul Regional Timişoara veţi găsi produse şi servicii pentru nunta 2009.


ÎN LUME

4-6 martie. Vinex, G+H. Brno, Cehia. Două evenimente ce cuprind expoziţii de vinuri, produse gastronomice, dar şi echipamente pentru hoteluri şi firme de catering.

6-9 martie. Barcelona Degusta. Barcelona, Spania. Cea de-a treia ediţie se anunţă a fi una deosebită, fiind expuse unele dintre cele mai rafinate şi apreciate preparate alimentare.

6-15 martie. La Grande Festa Del Cioccolato. Torino, Italia. Peste 70.000 de vizitatori sunt aşteptaţi să guste 33 de kilograme de ciocolată de cea mai bună calitate. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda