x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

11 Mar 2009   •   00:00

Serviciu rapid, bun gust şi ambianţă plăcută. Aceste însuşiri caracterizează un nou restaurant deschis la 26 februarie 2009 în Bucureşti.



Mâncarea este pregătită sub privirea clientului, din ingrediente proaspete, realizată în bucătăria proprie şi presărată cu ierburi aromatice care se regăsesc în decorul fiecărei mese. Începând cu pregătirea salatelor, a diverselor tipuri de pizza, a celor unsprezece feluri de paste pregătite zilnic precum şi a deserturilor pline de culoare şi arome îmbietoare, personalul restaurantului promite să vă ofere o experienţă inedită, întâlnită doar la restaurantele de mare clasă. Localul tinde să devină un punct cheie pentru cei din lumea afacerilor, fiind situat într-o locaţie importantă, dar şi pentru oamenii obişnuiţi, vizând toate categoriile de vârstă. (A.R.A.)

În ţară
13 - 15 martie. Salonul mirilor. Timişoara. Tot ceea ce aveţi nevoie pentru o nuntă de vis, acompaniată de cele mai rafinate preparate.
13 - 15 martie. Agro Expo Bucovina. Suceava. Târgul este specializat în echipamente şi produse pentru domeniile agriculturii, zootehniei şi alimentaţiei.
15 martie. Serbarea Libertăţii şi a Primăvării. Călimăneşti, judeţul Mureş. O adevărată petrecere câmpenească, de la care nu vor lipsi voia bună, dansurile, cântecele populare, dar şi preparatele tradiţionale.

În lume
11 - 14 martie. Olivex. Damasc, Siria. Cea de-a şaptea ediţie a expoziţiei internaţionale le propune vizitatorilor tehnologii pentru producerea uleiului, dar şi diverse produse obţinute pe bază de ulei de măsline.
14 - 15 martie. Festivalul Siropului de arţar. Warkworth, Canada. Venirea primăverii este celebrată printr-un festival ce atrage an de an foarte mulţi vizitatori dornici să deguste cel mai savuros sirop de arţar.
15 - 18 martie. Hostex Cape. Cape Town, Africa de Sud. Evenimentul se adresează profesioniştilor din domeniul ospitalităţii, în special restaurantelor şi firmelor de catering. (S.C.)

×
Subiecte în articol: agenda