x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

de Lacrima Andreica    |    24 Sep 2009   •   00:00
Evenimente

Campionatul de gătit în aer liber. S-au adunat în jurul ceaunelor, plitelor, platourilor de la curioşi la maeştri şi bucătari amatori din toată lumea, din Cipru până în Canada, sau din Grecia şi până în Israel. Toţi cu un scop: trofeul campionatului de gătit în aer liber 2009, campionat organizat de Asociaţia Euro Est Alternativ, pentru a treia oară consecutiv.



S-au reunit 300 de concurenţi, chefi internţaionali şi naţionali şi nu mai puţin de 40.000 de pofticioşi au luat standurile cu asalt pentru a da o notă a publicului, chiar dacă această secţiune încă nu există în concurs. Pe scurt, astfel au arătat cele trei zile de competiţie culinară de la Cluj, care s-au derulat pe platoul din faţa complexului comercial Polus Center.

ÎN ŢARĂ
25-27 septembrie. Sărbătoarea Castanelor. Baia Mare. Activităţi culturale, sportive, concerte, expoziţie florală şi delicatese specifice zonei.

25-27 septembrie. Festivalul Pălincii. Satu-Mare. La această ediţie, pălinca va fi vedetă, cei prezenţi putând să deguste băutura care însoţeşte orice masă din Ardeal.

27 septembrie. Parada Gospodarilor. Săpoca, judeţul Buzău. Sătenii vor expune cele mai frumoase produse, vizitatorii putând astfel să achiziţioneze legume şi fructe la preţuri avantajoase.

ÎN LUME
25-27 septembrie. Sărbătoarea Cafelei. Washington, SUA. Sute de sortimente de ceai şi de cafea, expoziţii de accesorii şi, nu în ultimul rând, degustări...

25-27 septembrie. Food & Wine. Hyderabad, India. Peste 100 de expozanţi vor veni la festival cu cele mai atractive oferte, degustări şi concursuri.

25-27 septembrie. Kuta Karnival. Bali, Indonezia. Miile de vizitatori vor putea servi preparate gastronomice şi pot participa la concerte, concursuri şi expoziţii. (S.C.)

×
Subiecte în articol: agenda