x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Evenimente: Iarmaroc de Dragobete

Evenimente: Iarmaroc de Dragobete

25 Feb 2009   •   00:00

La 22 februarie, cu puţin înainte de Dragobete, ziua românească a îndrăgostiţilor, la ceainăria Serendipity, din Bucureşti, a avut loc cea de-a doua ediţie a Iarmarocului.



Vizitatorii şi expozanţii s-au strâns în jurul unei expoziţii de obiecte lucrate manual, cu o cană de ceai aromat în mână. Iarmaroc este un festival de creaţie handmade, o expoziţie cu vânzare care aduce la un loc artişti locali, artizani handmade şi iubitori de lucruri mici, dar speciale, făcute cu migală. "Iarmarocul pune accentul pe ideea de atmosferă asociată târgului, pe obiectele handmade văzute ca un mijloc de socializare nu ca scop, pe oameni şi pe acel ceva care îi face pe aceştia să rezoneze la ineditul lucrurilor", a declarat Mihai Lungeanu, susţinătorul creativ al evenimentului. (C.D.)

 

În ţară

26 februarie-1 martie. Baby Expo, Bucureşti. La Sala Polivalentă se organizează un salon dedicat atât copiilor de la 0 la 5 ani, cât şi părinţilor.
27 februarie-8 martie. Târgul mărţişoarelor. Bucureşti. La Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" are loc un târg de cadouri dedicat publicului larg.
27 februarie-1 martie. O nuntă perfectă. Târgul Mureş, Mureş. Vor fi prezentate cele mai îndrăzneţe tendinţe la haine, decoraţiuni şi meniuri pentru nuntă.


În lume

13 februarie-4 martie. Sărbătoarea lămâii. Menton, Franţa. Cei prezenţi vor gusta diverse mâncăruri şi băuturi ce au ca ingredient principal lămâia.
26 februarie-8 martie. Festivalul căpşunei. Plant City, Florida. Se vor organiza numeroase întreceri culinare, dar şi un concurs de frumuseţe la care se va desemna Regina căpşunelor.
27 februarie-1 martie. Expoziţie de vinuri. New York. Are loc a doua ediţie a expoziţiei de vinuri din întreaga lume. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda