x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul F1: Monopostul Ferrari F150 pilotat de Massa, în flăcări la Valencia!

F1: Monopostul Ferrari F150 pilotat de Massa, în flăcări la Valencia!

03 Feb 2011   •   16:20
F1: Monopostul Ferrari F150 pilotat de Massa, în flăcări la Valencia!
Sursa foto: /AFP

Prima zi de teste pentru Felipe Massa la comenzile noului Ferrari F150 nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit brazilianul. Joi, în ultima zi a testelor care se desfăşoară pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, monopostul pilotat de Massa a luat foc din cauza unor scurgeri de ulei, ceea ce a dus la întreruperea sesiunii preţ de o jumătate de oră.

În clipa în care Massa se pregătea să încheie prima parte a sesiunii, monopostul F150 a suferit o scurgere masivă de ulei provocată de spargerea capacului băii de ulei. Din nefericire, uleiul a ajuns la sistemul de evacuare, ceea ce a făcut ca partea din spate a monopostului să fie cuprinsă de flăcări, stinse însă rapid de comisarii circuitului iberic.

Mecanicii echipei italiene au reuşit să remedieze defecţiunea în timp util, astfel că Felipe Massa a putut ieşi pe circuit pentru noi tururi rapide. Spre finalul zilei, pilotul brazilian avea al optulea timp, la aproape o secundă şi jumătate de liderul din acel moment, polonezul Robert Kubica (Renault).

×