x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Denisa l-a salvat pe cățelul Țuchi și l-a făcut „vedetă” la parada câinilor, în Sibiu

Denisa l-a salvat pe cățelul Țuchi și l-a făcut „vedetă” la parada câinilor, în Sibiu

de Redacția Jurnalul    |    26 Mai 2024   •   18:40
Denisa l-a salvat pe cățelul Țuchi și l-a făcut „vedetă” la parada câinilor, în Sibiu

 Peste 200 de iubitori de animale şi tatuaje din ţară şi străinătate au participat la prima paradă a căţeilor din Sibiu, în cadrul celei mai vechi convenţii de tatuaje din România, Transilvania Tattoo Expo. Aici, cățelul Tuchi a luat locul întâi, după ce, anterior, a pozat și pentru reclame în SUA

La parada care a avut loc pe Strada Cetăţii, supranumită şi „Cea mai frumoasă stradă din Sibiu”, printre participanţii care au defilat pe covorul roşu în faţa Sălii Thalia s-a numărat şi Nes, una dintre cele mai tatuate femei din lume, venită din New York (SUA) pentru Transilvania Tattoo Expo Sibiu, dar şi un cuplu de ucrainieni, cu un căţel care a atras toate privirile cu ţinuta sa.

Denisa Gruncă sibianca care s-a remarcat în ultimii ani cu creaţiile ei inedite, practic a creat peste o sută de genţi unicat în atelierul său, acum a reuşit, împreună cu căţelul ei, să câştige marele premiu şi locul întâi la inedita paradă, organizată în premieră la Sibiu.

Aceasta, împreună cu Ţuchi, au fost însoţiţi pe covorul roşu, de băieţelul Denisei. Ţuchi, un căţel abandonat în urmă cu şase ani în satul Daia din judeţul Sibiu şi salvat de Denisa Gruncă, urmează să apară în reclame în SUA, la accesorii pentru câini. Juriul a ales câştigătorii primelor trei locuri la paradă, în funcţie de aplauzele primite de fiecare participant.

„Ţuchi s-a născut vedetă, dar eu m-am ocupat de educaţia lui. Pe Ţuchi l-am luat dintr-un sat, Daia, când avea patru luni, acum are aproape şase ani şi a fost primul nostru „copil”. Noi am salvat acest căţel, după ce toată familia lui a murit călcată de maşini, el a fost singurul supravieţuitor. Este prima dată când participă la orice, acum o săptămână a câştigat un casting pentru o firmă din SUA, să prezinte zgăzi şi lese. Eu sunt pentru salvarea animalelor, orice numai să nu cumperi câini, sunt atâtea animale abandonate în centre şi putem face ceva. Sper să se schimbe legea, bietele animale stau 14 zile în centre după care sunt... nu vreau să zic ce sunt, dar să se schimbe legea şi să facă ceva Parlamentul”, a declarat Denisa Gruncă, „stăpâna” căţelului Ţuchi, câştigătorul paradei căţeilor.

Duminică este ultima zi în care se mai pot face tatuaje la Transilvania Tattoo Expo sau în care cei care ajung în centrul Sibiului îi mai pot vedea pe Joe Smith şi pe Nes, aflaţi prima dată la un festival de tatuaje din România. Cei doi au venit din SUA şi sunt colecţionari de tatuaje: Joe este un artist foarte apreciat, dar şi cu multe tatuaje, printre puţinii care realizează tatuaje în ochi, iar Nes este una dintre cele mai tatuate femei din lume. Duminică seara este festivitatea de premiere, când se vor decerna trofeele cele mai importante ale evenimentului.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: catel parada tuchi reclame sua