x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Final de an fotbalistic

Final de an fotbalistic

14 Dec 2007   •   00:00

Şi in prima etapă din retur CFR-ul lui Andone şi-a păstrat invincibilitatea, fiind de altfel singura echipă din campionat fără infrăngere in acest sezon.

Şi in prima etapă din retur CFR-ul lui Andone şi-a păstrat invincibilitatea, fiind de altfel singura echipă din campionat fără infrăngere in acest sezon. Inainte de a intra in vacanţă, liderul are o deplasare grea, la Timişoara, bănăţenii alcătuind o formaţie redutabilă, insă inconstantă. Dacă trec şi de acest hop, clujenii pot aştepta cu incredere mijlocul lui februarie, cănd se reia competiţia internă.

DETERMINAŢI. Chiar dacă la inceput nimeni nu i-a luat in serios cănd au declarat sus şi tare că vor lupta pentru titlu, elevii lui Andone au demonstrat cu fiecare etapă că formează o echipă demnă de luat in seamă. Singurul pas greşit a fost in Europa, cănd au fost eliminaţi din Cupa UEFA, chiar in primul tur de ciprioţii de la Anorthosis. Pănă la urmă, faptul că n-au trebuit să lupte pe mai multe fronturi s-a dovedit a fi de bun augur pentru clujeni, care speră ca şi la finalul returului să ocupe acelaşi loc ca acum. Mai ales că miza acestui campionat este uriaşă: un bilet in grupele Ligii Campionilor. In cazul atingerii acestui obiectiv, patronul Arpad Paszkany a declarat că este pregătit să cheltuiască un sfert din propria avere pentru a face o echipă capabilă să lupte cu marile echipe din Europa. Vom vedea insă ce mai face CFR-ul in primele etape din retur, cănd trebuie să joace impotriva campioanei şi vicecampioanei in deplasare.

Liga I retur

Vineri

Gloria Buzău - Ceahlăul

13:00, Telesport

Sămbătă

Gloria Bistriţa - Rapid

13:00, Kanal D

Oţelul Galaţi - Pandurii Tărgu Jiu

13:00, Telesport

"U" Craiova - Poli Iaşi

20:15, Naţional TV

Duminică

Vaslui - Dinamo

13:00, Naţional TV

Dacia Mioveni - UTA

13:00, TVR 1

"U" Cluj - Unirea Urziceni

13:00, Telesport

Steaua - Farul

17:00, Antena 1

Poli Timişoara - CFR

20:30, Kanal D

×
Subiecte în articol: sport