x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul G37 Infiniti - Bun gust şi rafinament

G37 Infiniti - Bun gust şi rafinament

de Sebastian S. Eduard    |    25 Sep 2009   •   00:00
G37 Infiniti - Bun gust şi rafinament
Sursa foto: /

Cine zicea ca FX50 este beton, să meargă cu G37! Laser frate, ca să parafrazăm o reclamă. Sedanul de lux G37 de la Infiniti este tot ce ţi-ai putea dori în materie de bun gust, sportivitate şi rafinament.



Desigur, singura chestie jenantă ar fi să ai în garaj atât FX-ul cât şi G-ul şi să strâmbi din nas că bordurile arată extrem de asemănător - dar asta înseamnă că în dicţionar, la cuvântul cârcotaş, este clar pusă poza ta.

SUFLET. În rest, sănătate şi la mai bine. Motorizarea în combinaţie cu cutia automată dă extrem de bine, sistemul audio performant este - evident - un BOSE de înaltă calitate, iar cei 320 de cai te fac să-ţi acuzi părinţii că nu te-au născut într-o ţară unde este autobahn şi, în consecinţă, limita de viteză nu există. Şi că tot vorbim de autobahn: G37 pare clar construită pentru a se bate de la egal la egal cu câteva modele de la Audi şi BMW. Moment în care deciziile devin foarte greu de luat şi aproape că sunt fericit că nu am minimum 45.000 de euro de cheltuit pe o maşină.

Noi am testat
 Motorizare: 3,7L/320CP
 Acceleraţie: 0-100km/h: 5,8 s
 Viteza maximă: 249 km/h
 Consum: 15,2/10,5/7,8 l

NEWS

STATISTICI.
Studiul  MotoBus (GFK) dat recent publicităţii arată ca numai 6% dintre români intenţionează să cumpere o maşină în următoarele 6 luni, comparativ cu 2008, când 9% declarau acelaşi lucru. Doar 37% dintre români deţin o maşină proprietate personală. Preferinţele de marcă se îndreaptă în special către Volkswagen, Logan şi Opel, cu aproape 60 procente, urmate de branduri mai aspiraţionale, cum sunt Audi şi BMW. În privinţa automobilelor deţinute propriu-zis însă, peste jumătate dintre români declară că sunt posesori de Dacia (13% Logan şi 40% alte modele).  În fine, criteriile cele mai importante luate în calcul la alegerea unui automobil sunt preţul avantajos (36%), consumul redus de carburant (24%) şi marca (18%).

5245-102462-36_38tv2.jpg

A5 SPORTBACK. Audi a lansat în România noul model Audi A5 Sportback care, alături de Coupe şi Cabriolet, reprezintă al treilea membru al familiei de modele A5. Modelul cu cinci uşi, cu partea din spate alungită şi cu linii graţioase, reuneşte partea cea mai bună a trei genuri diferite de automobile: emoţia şi eleganţa unui coupé, confortul oferit de o limuzină şi caracterul practic al unui break. A5 Sportback este disponibil la dealerii Audi începând cu această lună, iar vânzările au început deja, la preţuri pornind de la 34.841 euro. Un model ulterior, cu un preţ special, care va apărea în 2010, va face din A5 Sportback modelul de bază al seriei de modele A5.

×
Subiecte în articol: auto