x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Grill de grădină premiat pentru inovaţie

Grill de grădină premiat pentru inovaţie

11 Apr 2009   •   00:00
Grill de grădină premiat pentru inovaţie

Avem onoarea să vă prezentăm produsul care a câştigat recent Premiul Red Dot - "Best of the Best", adică cel mai bun dintre cele mai bune, la categoria "Grădini".

Un produs de care cu siguranţă veţi mai auzi de acum încolo, pe care poate chiar îl veţi întâlni şi pe piaţa de la noi. Este vorba despre grătarul de grădină produs de brandul german Moebel-Liebschaften.

IDEEA INSOLITĂ
Un produs premiat pentru ingeniozitatea de care dă dovadă. Ideea de bază este pe cât de simplă la prima vedere, pe atât de eficientă în utilizare. Este compus practic din două părţi distincte: partea de jos, confecţionată din oţel, este cea în care se aprinde focul şi partea de sus - suprafaţa grill-ului - cea pe care se pun la copt alimentele.

Grill-ul culisează de-a lungul marginilor incintei de oţel în care se face focul, putând fi mutat către zonele mai puternic sau mai slab încălzite, după cum se doreşte ca alimentul să fie mai puţin sau mai tare copt. Grătarul este prevăzut cu mânere construite dintr-un material special, care nu se încălzeşte, asigurând astfel o manevrare uşoară.

Acoperiş verde la promoţie!
Până la sfârşitul acestei luni, cei de la Lindab oferă un discount de 30% la ţigla metalică Lindab Nordic 400, elementele de tinichigerie şi accesoriile în culoarea VERI 874, pe dimensiunile standard. Asta pentru că în cadrul campaniei "Culoarea lunii", iniţiată de companie încă de la începutul anului, culoarea verde este vedeta lunii aprilie.

Moto-utilaje pentru vegetaţie dezvoltată
Până la 31 mai, Stihl desfăşoară o promoţie de primăvară în cadrul căreia sunt propuse două produse, anume modelele de motocoase FS 90/100/130 special destinate grădinarilor care au terenuri întinse, cu iarbă înaltă sau vegetaţie rezistentă. Împreună cu motocoasele, compania oferă fiecărui cumpărător gratuităţi importante reprezentând accesorii şi consumabile.

Motocoasele au motoare de tip 4-MIX, silenţioase, cu pornire uşoară datorită decompresiei automate, cu emisii poluante scăzute, care funcţionează pe baza unui amestec format din ulei şi benzină. Cele trei modele au motoare de puteri diferite, dintre care utilizatorul îşi poate alege varianta potrivită, în funcţie de suprafaţă, vegetaţie şi lucrarea pe care o are de efectuat.

Moto-utilajele FS 90 şi FS 130 au în dotarea standard capete tăietoare din oţel cu trei dinţi, în timp ce FS 100 este dotată cu un cuţit tăietor din oţel cu patru dinţi, ideal pentru curăţarea zonelor întinse cu vegetaţie deasă şi dură. Mânerul motocoaselor este multifuncţional, construit ergonomic şi poate fi manevrat cu o singură mână.

În pachetul de achiziţie este inclus un ham de susţinere, cu ajutorul căruia se asigură distribuţia uniformă a sarcinii pe umeri, spate şi şolduri.

×