x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Hyundai ix35

de Sebastian S. Eduard    |    21 Mai 2010   •   00:00
Hyundai ix35

Coreenii au lansat şi pe piaţa noastră ix35. Un SUV nou-nouţ care deja la nivel european a primit 30.000 de comenzi, depăşind toate aşteptările. Celor care se încurcă deja în prea multele variante de SUV, cross-overe etc nu le spunem decât că ix35 arată extrem de bine.



Atât la exterior cât şi la interior ix35 arată foarte dinamic (cu această ocazie se lansează şi conceptul "fluidic sculpture"), fără însă a se renunţa la spaţiul care caracterizează orice astfel de vehicol. Şi pentru că a venit vorba de interior: coreenii au lucrat serios la designul planşetei de bord şi al interiorului în general, iar rezultatul este mai mult decât satisfăcător. La îmbunătăţirea senzaţiei din habitaclu contribuie şi linia audio premium cu radio şi navigaţie.

În România, Hyundai vine deocamdată cu două motorizări: 136 şi 184 CP pe motorină (2.0CRDi) şi 166CP pe benzină (2.0MPI). Preţurile de vânzare pentru noul Hyundai ix35 pornesc de la 15.900 euro plus TVA, pentru varianta de motorizare benzină 2.0 MPI, cu tracţiune faţă şi transmisie manuală.

×
Subiecte în articol: auto