x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Imagine - Pisica din superstar

Imagine - Pisica din superstar

de Anca Scarlat    |    21 Ian 2007   •   00:00
Imagine  -  Pisica din superstar

Marylin Manson are doua muze. Vedeta controversata, cu imagine satanica si faima de rocker agresiv, Marylin Manson plange dupa pisici. Inca un rocker aparent fioros a demonstrat ca intre imaginea comerciala si viata reala e cale lunga.

Marylin Manson are doua muze. Vedeta controversata, cu imagine satanica si faima de rocker agresiv, Marylin Manson plange dupa pisici. Inca un rocker aparent fioros a demonstrat ca intre imaginea comerciala si viata reala e cale lunga. Ozzy Osbourne e deja celebru petru adevarata gradina zoologica pe care o intretine acasa. Ca o fi o chestiune de imagine publica ori pur si simplu dragostea pentru aimale, Manson sufera acum pentru pierderea pisicilor lui, in urma divortului.

COPIII DE SUFLET. Daca alte cupluri isi disputa copii, locuinte, obiecte sau bani, Marylin Manson si Dita Von Teese se cearta pentru Lily si Aleister, pisicile cuplului. Fiecare isi doreste "custodia" lor, deoarece le-au crescut impreuna. Dupa ce Dita, dansatoare, manechin si stripteuza, i-a cerut divortul, pentru "diferente ireconciliabile", a plecat si cu felinele, parasind domiciliul conjual. Marylin Manson lupta acum pentru a le aduce inapoi.
Inspiratie. Pisicile sunt personaje in propria creatie a lui Manson

MAI MULT DECAT COMPANIE. Lily si Aleister i-au fost artistului si muze, poate in aceeasi masura ca si Dita, care i-a devenit sotie la 28 noiembrie 2005. Felinele stau la loc de cinste in galeria de arta a lui Marylin Manson. Lily in acuarela alba, cu o privire luminoasa. Iar Aleister, negru, cu un aer de demon trist. Asa cum si-a obisnuit deja fanii, el a creat simboluri si reprezentari artistice si din propriile pisici.

IMAGINI. Cele doua il reprezinta pe Marylin Manson, androginul simbolic, prin aceeasi idee de alaturare a contrariilor: masculin-feminin, alb-negru, lumea de aici si lumea de dincolo etc. El nu vede in Lily si Aleister numai doua animale de companie. Sunt personaje in propria lui creatie si, mai mult chiar, purtatoarele unui simbolism milenar, pe care artistul in cunoaste si il foloseste in creatia artistica, controversata asa cum e. Manson a fost intotdeauna pasionat de ocultism si scrieri rare.

×
Subiecte în articol: pagina lui zdreanta manson marylin manson