x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Infiniti FX50

de Sebastian S. Eduard    |    28 Aug 2009   •   00:00
Infiniti FX50

La bordul ei te poţi simţi frumos ca Elena Băsescu şi deştept ca Andrei Gheorghe. Viceversa - no way! O maşină care te rupe? Ei bine, da! Şi nu este o metaforă! Când o vezi, din exterior ţi se taie răsuflarea. Reuşeşte dintr-o dată să te impresioneze, să te facă să te simţi mic, oferindu-ţi în egală măsură un volum imens şi aerodinamicitate.

Urci la bord şi te simţi dintr-o dată "the most important man on earth". Închizi scârbit radioul de pe Realitatea FM. Scandalul Băsescu nu te interesează, pentru că aici ai propriul Olimp. Prevăzut, printre altele, cu ventilare în scaun, vedere perimetrică, navigaţie, hard de 10 GB să stochezi toată biblioteca de CD-uri (că doar ai sistem exclusivist Bose), 390 CP şi un motor de 5 litri. Plus alte câteva zeci şi combinaţii de butoane care, brusc, trezesc în tine noi necesităţi.

Admirativ eşti şi atunci când, pe net, faci o configuraţie. Poţi alege culoarea maşinii şi tapiseria. Atât. Pentru că în rest are tot ce vrei - doar e o maşină de lux.

Te rupe şi la consum, evident. Numai că, dacă voiai să-ţi iei ceva care nu consumă şi nu este V8, îţi recomandăm cu toată căldura un Logan. În fond şi la urma urmei, şi preţul este asemănător - nu voia să cumpere Poliţia Loganuri pe la 70.000 de euro?


Noi am testat
Motorizare: 5,0 L WEL/390CP
Acceleraţie: 0-100 km/h:5,8s
Viteza maximă: 250 km/h
Cutie: automată

 

News
POLIŢIE EVO. Vitezomanii de pe A2 au o şansă în minus. Cei care nu au dat până acum nas în nas cu un Seat Leon Cupra de 240 CP, aflat de ceva vreme în dotarea Poliţiei, au de acum "extraşansa" de a fi prinşi din urmă de un Mitsubishi Lancer Evo. Astfel, M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România împreună cu Inspectoratul General de Poliţie al României, Secţia Poliţia Autostrăzi au încheiat un protocol de cooperare pe 18 august, în urma căruia Poliţia Autostrăzi va testa în următoarele două luni un performant model Mitsubishi Lancer Evolution.

Maşina va fi condusă de 4 ofiţeri din echipa de patrulare care au fost special instruiţi în acest scop. Pentru amatorii de statistici, modelul primit la testare de Poliţia Rutieră este propulsat de un motor de doi litri turbo ce dezvoltă 295 CP, are tracţiune integrală şi o cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte. Viteza maximă este de 247 km/h iar pentru acceleraţia de la 0 la 100 km/h sunt necesare doar 5,4 secunde.

×
Subiecte în articol: auto infiniti fx50