x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    10 Feb 2008   •   00:00
Info

10 februarie 2008: “Tunele” de Roderick Gordon şi Brian Williams, primul roman dintr-o serie al cărui personaj principal, Will Burrows, este un băiat de paisprezece ani din Londra şi care s-a plasat pe primul loc în topul vânzărilor în Marea Britanie, va apărea în librării

CAMPIONAT: Şah şi scrabble pentru copii

Pentru copiii pasionaţi de scrabble ori de şah, Clubul Smaraldino organizează astăzi evenimentul “Du­minica micilor strategi”, în cadrul căruia vor avea loc campionatele de şah şi de scarbble. Câştigătorii vor fi re­compensaţi cu premii simbolice, de la CD-uri, cărţi şi câteva ore în compania unor prieteni noi. Campionatul se va încheia cu un număr special de jonglerie prezentat de o trupă de teatru.

 

BESTSELLER:Carte de succes pentru copii

“Tunele” de Roderick Gordon şi Brian Williams, primul roman dintr-o serie al cărui personaj principal, Will Burrows, este un băiat de paisprezece ani din Londra şi care s-a plasat pe primul loc în topul vânzărilor în Marea Britanie, va apărea în librării, transmite Editura Corint Junior. Cartea a fost tradusă în 40 de limbi, iar drepturile de ecranizare ale acestui bestseller au fost achiziţionate pentru 1 milion de dolari, filmul urmând să fie lansat în 2010.

×
Subiecte în articol: lumea copiilor