x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul James May testează Dacia Duster

James May testează Dacia Duster

11 Iul 2010   •   00:00
James May testează Dacia Duster

Undeva în Marrakech, James May conduce în sfârşit Dacia Duster şi face un reportaj care lasă lumea întreagă cu gura căscată.

"Duster este o maşină, şi nimic mai mult. E posibil să ai senzaţia că lipsesc multe lucruri, dar asta înseamnă că ce găseşti la interior o să iasă cu atât mai mult în evidenţă. Istoria ne spune că mărcile necunoscute ce provin din cele mai neaşteptate ţări (Proton, Perodua, Hyundai, nu cu mult timp în urmă) sunt stigmate cu imaginea cum că ar fi pentru oamenii care altfel nu şi-ar permite o maşină nouă. Duster lasă o altă impresie", spune May..., iar verdictul complet îl găsiţi  pe http://www.topgear.ro/blog/2010/07/james-may-testeaza-dacia-duster/.

James May a început să scrie despre maşini la începutul anilor '80. A fost concediat succesiv de mai multe publicaţii auto, înainte de a-şi găsi căminul spiritual la TopGear, în 2003, în rolul de "Captain Slow". Cu toate că este un colecţionar avid de motociclete clasice şi un fan înfocat al mărcii Porsche, porecla lui este de neclintit. Nici chiar condusul unui Bugatti Veyron la viteza de 407 km/h nu l-a ajutat să-şi schimbe infama poreclă, mai ales că între timp s-a declarat simpatizant al Daciei Sandero.

×
Subiecte în articol: auto