x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Jetta - Frumoasă şi economicoasă

Jetta - Frumoasă şi economicoasă

de Sebastian S. Eduard    |    07 Iul 2011   •   21:00
Jetta - Frumoasă şi economicoasă

Ooau! Daca dupa vechiul VW Jetta intorceai capul pe strada, dupa actualul (sau 'actuala' Jetta, cum preferi) nu o sa te poti abtine si vei fluiera. Golaneste chiar.

La interior – no news, good news. O mare parte a familiei Wolkswagen se invarte sub variatiuni ale aceleiasi planse de bord, asa ca nu iti va fi greu sa gasesti ceea ce cauti.
TSI. Pentru fanii cailor putere, o veste proasta. La ce bijuterie de motor este echipata motorizarea noastra, 105 cai sunt suficienti. Jetta se 'bate' cu motorizari mai puternice si le face fata – si aici vorbim atat despre accelaratii, cat si despre cifre de consum. TSI uber alles! Ce-i drept, nu am umplut portbagajul, nu ne-am luat toata familia cu catel si purcel... asa ca, sub rezerva unei masini in care se afla o singura persoana, prima impresie este favorabila.
O singura carcotire avem, si ea se refera la pret. 'Cum atat de mult un motor de 1.2?' ar fi reactia standard… Raspunsul este da. Iar argumentul este: 'da, pentru ca in acesti bani face ce face un motor mai mare'.

Noi am testat
Motorizare: 1.2L/105 CP
Acceleratie: 0-100 km/h: 10,9 s
Viteza maxima: 190 km
Cutie: 4,9/5,7/7,1

News
Qashqai numårul 1.000.000
Alianta franco-japoneza bate un record taman in Marea Britanie. La uzinele Nissan din Sunderland s-a fabricat Qashqai-ul cu numarul 1.000.000. Putin peste patru ani si jumatate i-au trebuit modelului de la Nissan sa ajunga la aceasta cifra, considerata un record in Insula. Construit pe prima linie de productie a uzinei din Sunderland, Qashqai este unul dintre produsele Nissan cu cel mai mare succes pana in prezent. In medie, in uzina sunt produse 1.200 de unitati pe zi.

S-a lansat DS4!
Citroën DS4 s-a lansat si in Romania in prezenta a peste 350 de invitati speciali si vedete autohtone precum Laura Cosoi, Dana Rogoz, Razvan Simion si Dani Otil, Melania Medeleanu, Roxana Ionescu, Florin Groza si Mihai Sturzu de la HiQ, Andreea Patrascu si Cabral, care a si plecat de la eveniment in noul sau DS4, fiind primul posesor din Romania al acestui model. DS4 este disponibil in trei niveluri de echipare – Chic, So Chic, Sport Chic – si are un pret de pornire incepand de la 19.890 de euro (TVA inclusa) (DS4 Chic Vti 120 CP).

×
Subiecte în articol: auto&moto