x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Lovită de autobuz pe trecerea de pietoni

Lovită de autobuz pe trecerea de pietoni

13 Noi 2009   •   00:00

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost rănită grav şi a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovită de un autobuz al regiei locale de transport din Constanţa, în timp ce traversa o stradă din municipiu, pe trecerea de pietoni, potrivit Mediafax.



Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, inspectorul Marius Ghiţă, accidentul a avut loc în jurul orei 8.00, în apropierea unui supermarket de pe Şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa.

Adrian Ionescu, de 55 de ani, şofer la Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa, conducea un autobuz al liniei 101C pe Şoseaua Mangaliei, dinspre strada Caraiman spre podul din cartierul Km. 4-5, iar la trecerea pentru pietoni din zona intersecţiei cu strada Plopilor a accidentat-o grav pe Nicoleta-Petrică Neagu, de 25 ani, din satul ialomiţean Săveni.

În momentul în care a fost lovită, tânăra traversa strada pe marcaj pietonal. În urma accidentului, victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Judeţean Urgenţă Constanţa în stare de inconştienţă, fiind internată cu diagnosticul "politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut închis, stare de comă".

×
Subiecte în articol: auto