x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Miercuri va fi inaugurată prima staţie de alimentare pentru maşinile electrice din România.

Miercuri va fi inaugurată prima staţie de alimentare pentru maşinile electrice din România.

21 Iun 2011   •   13:09
Miercuri va fi inaugurată prima staţie de alimentare pentru maşinile electrice din România.

Mitsubishi va inaugura, miercuri, prima statie de incarcare pentru automobile electrice din Romania. Aceasta va fi amplasata in spatele Pietei Unirii din Bucuresti, langa sediul Transelectrica SA.

Statia va beneficia de doua puncte de alimentare de nivel 1, avand urmatorii parametri: alimentare monofazata cu tensiunea 230 V si intensitatea curentului 16 A.

Accesul la prize se realizeaza prin intermediul unui card personalizat pentru utilizatorul automobilului electric. Plata energiei consumate pentru incarcare se va face cu ajutorul contoarelor inteligente punand la dispozitie mai multe modalitati de plata, astfel incat sa devina accesibile tuturor utilizatorilor: abonament, plata cu card, factura la sfarsitul lunii sau prin cartela pre-pay. .

Potrivit reprezentantilor M CAR Trading, cu prilejul inaugurarii statiei de alimentare va fi inmanata cheia de la un Mitsubishi i-MiEV primului proprietar - Comitetul National Roman CIGRE.

×